Kelebekkkk34 Tazecikannecikbitanecik eşini cumhurbaşkanıyla karıştırdın sanırım başka açıklaması olamaz 😂😂
Momandbeybi Tazecikannecikbitanecik Çok komiksiniz gerçekten, kendini beğenmiş tavrınızı eşinizin mesleği üzerinden değil kendi üzerinizden yapında mantıklı tarafı olsun.
2boysmother Tazecikannecikbitanecik kuaför eşiyim 🤣 okul öncesi öğretmeniyim 👼🏼 22 aylık oğlum var 💙 ikinci gebeliğim 17+5 haftalığız 🐣
2bebelianne Tazecikannecikbitanecik ironi mi yapıyorsun canım 😂 göreve beraber gidiyormusnz dağlarda terör estiriyormusnz ahahahaha😂
KumpirsMom Tazecikannecikbitanecik benimde mesleğim : Çanta imalatçısı eşiyim 😂😂 kız bune 😂😂 neyse uzun süre bir markada yöneticilik yaptım ama nerdeyse 1 senedir ev hanımıyım 31+4 olduk bizde ❤️🤭
Zuleyhadere25 Tazecikannecikbitanecik bende esnaf eşiyim (ikinci el spot) Mesleğim ev hnımlığı 😂 2 çoçuk anasıyım 25 yaşındayım ve 3. Ye hamileyim 😂
Zehraax Tazecikannecikbitanecik ben çalışmıyorumm ev hanımıyım şimdi 32 haftalık olduk bebişi bekliyoruzx
MinaGamze3 Tazecikannecikbitanecik çocuk gelişimciyim aynı zamanda kendi yaptırdığımız camimizde 5-6 yaş aralığı din bilgisi ve ahlak eğitim öğretmeniyim 14 haftalık hamileyim ❤️