Aley2635 Tazecikannecikbitanecik bende bi astsubay eşiyim mesleğim özel eğitim öğretmeniyim ve 27 haftalığız 😅🌸💐
ErsBegAs Tazecikannecikbitanecik 🤣 Eskinin Teğmeni şimdinin Yüksek mühendisi eşi olmak da meslek sayılır mı hahahahah 🤣 İngilizce öğretmeniyim anaokulundayım 🤗 27+5 ❤️🥰🧿
edabolukbasi3- Tazecikannecikbitanecik uzman çavuş eşi olmak ne zamandan beri meslek maaş falan da var mı 🤣
MRVESRV Tazecikannecikbitanecik o sizin mesleğiniz değil ki, esinizin mesleği 😌 Yanlis yazdiginiza inanmak istiyorum 😁😁 Ve bu uzman cavus esleri, asker, polis, subay vs esleri neden boyle heryerde dile getirmek istiyolar bunada hic anlam veremiyorum 🥹
eylulll01 MRVESRV bunu inan ki bende merak ediyorum eşlerinin mesleğiyle bi yerleremi geliyorlar anlamadım 🤦🏻♀️
Cokistersengelerbence MRVESRV okul öncesi öğretmeniyim hamile değilim :) eşim de bu saydıklarınızdan biri 😀
buse2507 Tazecikannecikbitanecik O sizin mesleğiniz değil ki😫 bende postu görünce kendi mesleğinizi yazdınız sandım
rahatdur_evladim buse2507 bu sohbet postu olmamış bu eşleri yarıştıralım postu olmuş 😄 Hey Allah’ım yaa arkadaşın canı sıkılmış 😄