Anenglishteacher Tazecikannecikbitanecik Bayağı zor bi meslekmiş😂 Şaka mısınız ya eşinizin mesleği sizin mesleğiniz mi oluyor? Ev hanımısınız işte öyle yazsanıza
gunaynur22 Femay arven000 Bence gülelim diye açılmış bu post. Ciddi mi merak ediyorum 😂. Profildeki son yorum harbi şaka gibi
Rumeysahnm Femay Ben de anlamıyorum gerçekten yani çavuşun Subayın ütücüsüsün bununla rütbe yapacak kişi sen değilsin eşlerden daha çok hanımlar rütbecilik koşturuyor değişmez bu 🤦🏻♀️
Nuriay Psikoanne ya ben çok çabuk küsüyorum bu durumla nasıl baş edecegimide artık bilmiyorum eşim bi şaka yapıyo onu ciddiye alıp kafama takıyorum butun gün ağlıyorum sonra eşimde bu durumdan artıq qınağa geldi biliyorum yanı 🙃 kendi kendime düşününce evet ya bu konu uzatılacak konumu ya ni diyorum aonrada pişman oluyorum ama o an işte surat asıyorum oda haliyle gün boyu keyfi kaçıyo
Psikoanne Nuriay yani bu durum kişiliğinizle alakalı bir şey , muhtemelen kalıplaşmış bir davranış. Bunu sadece eşinize karşı mı yapıyorsunuz yoksa genel olarak mı oluyor başkasına karşıda mı
Asiye_ zaman0686 ne büyük rastlantı bende Mali müşavir stajeriyim 20+4 um doğum izninde bile çalışacağım 😀😢
Cihanella Mali müşavirim, büyük bir şirkette kıdemli muhasebe uzmanı olarak çalışıyorum. İşim rahat, ekibim iyi 💙🧿 17. Haftadayız minişle 🩷🧿
zaman0686 Cihanella bu daha da güzel şirkette zordur aslında ben ofisteyim defterlerimde var işte sorumluluk daha zor oluyor allahtan bu iki gün gitmeyeceğim pazar doğum ☺️
Cihanella zaman0686 şirkette çalılmaya alışınca buroya geçme cesareti olmuyor pek ☺️ sağlıkla alalım bebişlerimizi kıcağımıza 🌻