fatmaanuurr22 Biranne_197 aradılar mi ya da SMS geldi mi gelmeden önce canım bende de doğum bekleniyor diyor hâlâ ses yok 30+2 olduk bende 21.haftada başvuru yapmıştım
Biranne_197 fatmaanuurr22 1 hafta sonra gelir muhtemelen başvuru sorgulama ekranında başvurunuz değerlendirme aşamasında sms ile bilgi verilecektir yazıyor ama sms vs gelmedi gelince aradılar evdemisiniz gelip alır mısınız dediler
fatmaanuurr22 Biranne_197 imza kimlik falan istediler mi acaba ben üç gün önce hatay’a geldim yani şuanda gelse nasıl alırım bilmiyorum
Z13m Biranne_197 evet bana da geldi 33 haftalarda falandim geldiginde bende de hastane çıkışı flaan çıkmadı bu sefer boylemis bende puseti falan ihtiyacı olan birine verdim ama park yatağı çok güzel bebek 6 yaşına kadar bile olsa kullanabilecek büyüklükte
Z13m mardine474 büyük şehir Belediyesi’ne yeni doğan destek paketi veriyor bunun için baş vuru yapıyor istersen 153 ariyarakta basvuru yapabilirsin
fatmaanuurr22 Biranne_197 ben hatay’a geldim bakalım nasıl olacak hiç bilmiyorum keşke daha erken gelseydi
Esmaa3496 Biranne_197 merhaba ben Arnavutköyde oturuyorum bizde başvuru yaptık ama maalesef bize gelmedi acaba yakınsak beşiği ben alabilir miyim 🤗 merkezdeyim ben
btl-34 Biranne_197 sağlıkla kullanın inşallah. Acaba ikinci çocuk için de başvuru yapılıyor mu biliyor musunuz?
Biranne_197 btl-34 aynı yıl içinde başvuri yapılmıyor diye biliyorum diğer konu hakkında bilgim yok malesef 😊
esra34_ btl-34 benimki oldu 2023 Aralık’ta doğdu bebeğim 2024 ’te teslim edildi 2 hamileliğimde de 2024′ün sonunda başvuru yaptım onaylanmadı başta 8.10′da falan şikayette bulunmuşsundur daha bugün yeni geldi eşimin adına başvurdum ama
HilalAsel4364 Biranne_197 bana göndere bilir misiniz? 3 çocuğum ve eşim çalışamıyor uşakta oturuyorum kargo parasını veririm.