Ayselcnt Kadee benimki 40+0 da doğdu. Ama sezaryen oldum ben.. ağrım sızım falan yoktu.. kardeşim 40+5 te normal doğurdu.. sabah nişanı geldi akşam üzeri bebek.. 😁
aysegull01 09Tugba_0909 hayırlısıyla vaktinde gelseler güzel ama erken doğum riski olunca korkuyorum 🥲
Ayselcnt Kadee evet.. ama cinsiyete çok alakalı olduğunu sanmıyorum..ablamın iki kızı var ikisinide 40 haftadan sonra suni sancıyla doğurdu.. bizimkiler erkek bizde 40 tan sonra doğurduk..
Prensess33 Kadee iki kızdan sonra bende merak ediyorum 39+2 olduk tık yok oğlumda acaba geç mi doğacak diyorum
staRmama Kadee yok ya kimi gördüysem erkek erken kız geç doğdu 😂 bu tamamen bebeğe bağlı aslında ne zaman gelmek isterse o zaman gelir
Kadee staRmama hurma falan yeme sık egzersizi kaçıncı haftada yapmamız gerekiyor peki hanımlar hangisi sağlıklı olur
Cokistersengelerbence Kadee korkacak hiçbir şey yok canım. İlk kalkış sonrasında hiç durmadım hep yürüdüm hemen ayaklandım. ♥️
staRmama ErsBegAs kız sen beni dinleme yine de 😂 benimki ağzımdan doğacaktı ondan biraz erken başladım kanala insin diye de inmedi yine hiçbir şey fayda etmedi sadece sancı geldi sezaryen oldum sonra 😂