GizemHamza34 Kadee oğlum 35 haftalık doğdu bence cinsiyetle ilgili değil sabırsız oluyor bazıları 😄🙈🥰
09Tugba_0909 Kadee ayy bende erkek bebeğe hamileyim kızım tam 40. Haftasında geldi bakalım bu sefer nasıl olcak ama duyduğum kadarıyla erkek bebekler kızlara göre geç geliyor dediler gün alıyormuş
Kadee staRmama Çalışan bi anne olacam 37 den sonra gelişimi iyiysen doğmasını istiyorum bebeğimle daha uzun süre geçirmek için ama herkes erkekler geç doğuyor diyor 40 ı aşmaktan korkuyorum
Nrns Ben oğlumu 39da doğurdum. Erkekler geç, kızlar erken gelir derler ama bence çocuktan çocuğa değişiyor ☺️
09Tugba_0909 Nrns bencede öyle ya her çocuk bir olmuyor mesele benim görümcem 33 haftalıkken doğum yaptı erken geldi erkek bebiş
staRmama Kadee yok ya kimi gördüysem erkek erken kız geç doğdu 😂 bu tamamen bebeğe bağlı aslında ne zaman gelmek isterse o zaman gelir
Kadee 09Tugba_0909 Ay inşallah 40 ı aşmaz şuan 30 haftadayım geceleri uyuyamıyorum harekette zorlanıyorım 40 ı düşünemiyorum
09Tugba_0909 Kadee bende 25+2 deyim zaman zaman çok ağırlık çöküyor üstüme hiç birşey yapmak istemiyorum havalarda ısınıyor rabbim yardımcımız olsun temmuzda mı doğumunuz
09Tugba_0909 aysegull01 ay bende 36. Haftalarda doğum yapmak istiyorum bu sefer yaz bebeği olsun kızım 1 aralıkta doğmuştu şuanki doğumum 31 Ağustos diyor doktor bende biraz yazlık giydirmek istiyorum biraz güzel havaları değerlendirmek gezmek istiyorum bebişimle