Sanal_koala00 Kızlar 15 Mayıs’ta 137 olan beta değerim bugün yani 20 Mayıs’ta 190 çıktı , kimyasal gebeliktir dimi?
6hilal_akin1 Sanal_koala00 benimki de 2 gün sonra tekrarlamama rağmen aynıydı ama çok şükür sağlıklı gebelikmiş siz yine devam edin kan vermeye Allah’ın işi belli olmaz mucize olur size
ug_fa-3diplomalianne Sanal_koala00 yani buna göre bakarsak sağlıksız görünüyor ama tabi ki en iyisini Allah bilir hemen ümitsizliğe kapılma Rabbim gönlündekini en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin
Sanal_koala00 6hilal_akin1 yaaa ciddi misin 🥲 bundan önce bir kimyasal bir düşüğüm var bu sefer gerçekten umutlanmıştım yine hüsrana uğradım 🥲 bi de kanamam falan yok öyle adet olacak gibi değilim lekelenme falan da yok bakalım randevu aldım kadın doğuma gideceğim olmazsa
Sanal_koala00 ug_fa-3diplomalianne Amin inşallah canım 🤲🏻🥲 Peki kimyasal mıdır bu değerle, dış gebelik ya da boş gebelik olsa değer dha yüksek olmaz mıydı?
Masal2021 ug_fa-3diplomalianne canim ben pazar günü beta naktirmistm 259 çıktı yarın gidip tekrar baktirsam tahmini kaç çıkması gerekiyor biliyormusn bu gebelikten önce boş gebeligimde vardı o yüzden beta belli bir seviyeye geldgnde özele gitmek istyrm
Sanal_koala00 6hilal_akin1 Google dan mutluresim internet sayfasından fotoğraf yükleyip buraya kopyala yapıştır yapabilirsiniz 😌
Sanal_koala00 6hilal_akin1 8131 e kadar normal yükselmiş aslında ama 1 gün sonra 1345 olmuş niye öyle oldu li doktor ne dedi?