Azrakrks merveasd doğum sonu izniniz de tatil zamanı boşa gitmiş oluyor evet sizin umarım gelir de ücretsiz kullanmak zorunda kalmayız
Elmasekeri1 Busraerkemen ay ins ya Haziran’da doğurcam surda bir iki haftam kaldı bekliyorum Çıksın diye yılbaşından bu yana
Beyazmelekkk Bende çok merakla bekliyorum bayram sonrasi annelik iznim bitecek Mart’ta doğum yaptım. Acaba meclis tatile girmeden olur mu sizce kızlar?
maviportakal_ Azrakrks ben de yazı bekliyorum tatilde rahat rahat hallederim diye düşündüm nerden başlayacağım onu da bilmiyorum da bakalım 😅
Psikoanne Azrakrks bi taslakı oluşturup üzerinde düzeltmeler yaparız sonra burada başlık açıp insanların da yazmasını sağlarız
Nurmona Azrakrks hükümete yakın haber siteleri de hep paylaştığı için ümitliyim ben, ben de öğretmenim dört gözle bekliyorum bu izni
merveasd Nurmona bende 🥹🥹inşallah hayırlısıyla meclis kapanmadan resmi gazetede yayınlanıp yürürlüğe girer
Cokistersengelerbence Azrakrks ay inşallah yaa yoksa ücretsiz izne ayrılacağım. Tabi önce hamile olmam gerekiyor 😀
Belligiorno Beyazmelekkk @Psikoanne @Azrakrks kızlar bi gün içip sözleşip şu yazı üzerinde duralım mı?
Belligiorno Busraerkemen inşallah öyle olur. Ama herhangi bir adım yok şimdilik. Aile yılı 2026-2035 olarak bildirildi ya 2025 doğumlarını kapsamayabilir :(
Beyazmelekkk Belligiorno 2026 mi ? 2025 aile yılı denilmedi mi hatta hala aile yılı ile ilgili toplantılar va yapılıyor
Psikoanne Belligiorno duralım duralım da ben bugun yarın doğuma gidicem ya çok müsait olur muyum bilmiyorum 🥲