Azrakrks Merhaba çalışan bir anneyim memurum , 1 yıl ücretli çalışma izini sizce meclisten geçer mi Ekim ayında doğum yapacağım ,2025 aile yılında teklif geçecek midir sizce
Deletedmom_247 Azrakrks bu teklif aslında uzun yıllardır varmış,ben seçim sebebiyle böyle bir şeyi yeni gündeme getirdiklerini düşünüyorum. Memurlara belki ama özel e 1 sene geleceğini zannetmiyorum. ki bu teklif meclisten geçme süresi nereden baksanız 2-3 sene sonra anca
Mervee09 Azrakrks Ayni durumdaym ekimin ilk haftasi veya eylül sonu dogumum dört gözle bekliyorm bende
gezentianne Azrakrks benim artık ümidim kalmadı. Ocak’ta aile yılı ilan edilmesiyle yapacağı konuşmada da bekliyorduk olmadı şimdi yine gündemde.Geeçn sene de gündemdeuydi
Azrakrks Deletedmom_247 2025 aile yılı diyorlar annelere bari böyle bir hizmet yaratsınlar her annenin bebeğiyle vakit geçirmeye ihtiyacı var , özel de süreç uzayabilir en azından iyileştirme yapılmalıdır
Deletedmom_247 Azrakrks ya inşallah yapılır tabi canım ama hemen böyle bir şey yapacaklarını düşünmüyorum,sadece ortaya attılar
maviportakal_ Benimde nasipse ekimde doğumum ben de memurum hiç umudum yok zaten görüşmelerini bile bu yıl tamamlamazlar meclis açılışı zaten ekimde olur görüşmesi bilmem nesi derken çok zor her sene ayrıca aynı söylentiler mevcut
Azrakrks maviportakal_ 2025 yılı doğurganlık sürekli gündeme geliyor , dolu icraat yapmalarını ümit ediyorum.Ben inanmak istiyorum.
maviportakal_ Azrakrks tabi ben de olmasını çok istiyorum inşallah da olur sektör ne olursa olsun çalışan annelere en az 6 ay-1yıl ücretli izin verilmeli zaten
merveasd Benimde doğum haziranda öğretmenim .bende eğer yapacaklarsa bu yıl yapmaları mantıklı aile yılı olduğuna göre bir umut bekliyorum yoksa mecbur ücretsiz izin alacağım
maviportakal_ merveasd sizin zaten doğum sonrası izinleriniz de zaten tatil aylarına denk geliyor o zaman
Azrakrks merveasd doğum sonu izniniz de tatil zamanı boşa gitmiş oluyor evet sizin umarım gelir de ücretsiz kullanmak zorunda kalmayız
Azrakrks maviportakal_ ben biberon emzik,süt sağma makinesi, bebek bakım çantası , ateşölçer vb aldım banyo ürünlerini bir de Şuan bebek kamerası ve omron nebülizatör bakıyorum her aya planladım
Busraerkemen Ben de memurum, sene bitmeden geleceğini düşünüyorum ve bence 1 ocak 2025 sonrası doğanlar için olacak yine.
Elmasekeri1 Busraerkemen ay ins ya Haziran’da doğurcam surda bir iki haftam kaldı bekliyorum Çıksın diye yılbaşından bu yana
Belligiorno Busraerkemen inşallah öyle olur. Ama herhangi bir adım yok şimdilik. Aile yılı 2026-2035 olarak bildirildi ya 2025 doğumlarını kapsamayabilir :(
Azrakrks merveasd 2025 Ocak itibariyle bekliyorum bende önemli olan geçici değil kalıcı bir öneri gelmesi
maviportakal_ Azrakrks ben de yazı bekliyorum tatilde rahat rahat hallederim diye düşündüm nerden başlayacağım onu da bilmiyorum da bakalım 😅