keyfimin-kahyasi-misin 3_bebelianne iyide bende kötü bişey demedim ki niye celalendin 😂😂tam tersi oldu dedim sadece bend eolani soyledim
3_bebelianne keyfimin-kahyasi-misin Sıkıntılımısınız celallenmek nedir nasıl bir uslüp konuşmayı bu yaştan sonra ben öğretmemeliyim bence size herkese babanızın kızı gibi yorum yapamazsınız post sahibine yorum yapın siz bence kendi deneyimlerinizi yazın atlamayın insanların yazdıklarına
Ceiydda keyfimin-kahyasi-misin evet canım sürekli açıyorum bittikçe meryem ana otumu da koydum Allaha sığınıyorum ondan başkası yardım edemez onun izniyle olacak inşallah çok teşekkür ederim 🙏
deletedmom7263 Ceiydda kisinin bunyesine gore degisiyormus bazilarinda hemen etki ediyor bazilarinda uzun da suruyormus sancinin etki etmesi. Ama guzel dusun guzel olsun sürecin. Sonunda kucagina alacaksin hayirlisiyla. Bence yasayacagin ânı dusun. Saanci verildikten sonraa bol hareket et acilman kolay olsun. Guzel haberlerini bekliyoruz💞
Ceiydda deletedmom7263 çok çok teşekkür ederim şu an odada dolanıp duruyorum hareket etmeye çalışıyorum inşallah süreç ilerler doğurdum diye yazarım gerçi her türlü doktorum bebişi alacak yarın sabaha suyumuz azaldığı için ama ben iyi düşünüyorum inşallah bu gece dogurabilirimm💖💖
ozgeshbgnr Ceiydda hiç bilmiyorum ama aynı günlerdeydik aramızdan bir kişi daha eleniyor sanırım inşallah kolaylıkla geçer ve bir an önce bebeğini kucağına alırsın💕
Ceiydda ozgeshbgnr cok sagol canım inşallah senin de gunun yakınsa madem kendi sancinla dogurman nasip olur daha güzel şekilde
esra34_ Ceiydda normal kendi ağrını beyin sindirebiliyormuş bir nebze de olsa ağrilar hafifleyebiliyormuş ama Suni sancı veya bir ilaç verildiği zaman yani yapay sancı olduğu zaman beyin bunu bastıramıyor o yüzden biraz daha yüksek hissediliyor
Ceiydda esra34_ evet ben de öyle duymuştum suni adı üstünde ama bebisimi bana getirecek inşallah bu sancılar o yüzden güzel düşünmeye calisiyoeum🙏
keyfimin-kahyasi-misin 3_bebelianne Anladım baskalarina sinir stresini gelip burda atmaya cabaliyosun ama o kişi ben değilim . Buraya yorum yapiyosaniz eğer Herkes görüp cevap verebilir buna siz karisamazsiniz . Sozdende izin alacak değilim yorum yapmayın o zaman . Uslupmus bilmem neymiş cellaenmek kufrmu 😂Ya hamile ve sinir stresin tavan ya Kafanda sorunlarin var abartiikca abartmissin
Nurmona Ceiydda vajinal ilaç dediğiniz fitil sanırım. Bana da fitil konmuştu açılmam hızlansın diye kurdele gibi birşey vardı ucunda. Rahatsız edici bir sancım olmadı. Öğlende koydular gece 11:40′da doğdu
Ceiydda Nurmona ayy çok iyi geldi bu yazdığınız bana 1 bucuk gibi takıldı o fitil şimdi 1 saate yakındır sancıları 5 dkda bir hissediyorum ama az önce NST çekildi garip şekilde orada çıkmadı inşallah acilmam oluyordur doguma gider bu sancilarin devamı 🙏
Kbrrsln7 Ceiydda ayy Allah yardimcin olsun kiz . Rabbim kolaylikla ve saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallaj🌸🌸
2baby1mom__ Benimde fitille başlatıldı ama sadece fitil verildi suni sancı Felan takılmadı hatta 3 saat sonrasında çok sancım var Felan diyorum diye fitilide çıkarmışlardı ama sancılar hız kesmeden devam etti ondan sonra doğumumda gayet güzel geçti
Ceiydda 2baby1mom__ dayanamadigin sancıların başladığında kaç dakikada bir geliyordu benim de 4 saat oldu canımı yakmaya başladı sancılar ama dayanabilecek kadar hala şu an 5 dkda bir geliyor
Ceiydda Devranmom yok korkmuyorum sadece ise yarasin istiyorum yaramış miydi sizde yoksa sabah sezeryana alınacam çünkü bebeğin suyu çok az
Ceiydda mucizemizgeliyooo canım benim de gelmedi hiçbir belirti işte en sonunda suyu azalınca yatırdı hemen fitil verdi şimdi alttan
Ceiydda Zeynep2929 ben şu an 5 dkda bir sancı çekiyorum bu şekilde miydi sizinde 6 cm olduğunuzda daha açıklık muayenesi yapmadılar sürekli bakmak kötü etkiler diye iyi ki de öyle zaten ama bi yandan da merak ediyorum acaba açılıyor muyum diye 🙈
Burcinnn1 Ceiydda kuzum bir avazda doğurursun inşallah endişelenme bebeğine kavuşacaksın bunu düşün ❤️
Ceiydda Burcinnn1 çok teşekkür ederim evet hep onu hayal ediyorum çok merak ediyorum oglusumu artık sonunda kavuşacağız Allahın izniyle 🤲🥹
keyfimin-kahyasi-misin Ceiydda Doğumhane de acmani öneririm ua da yanında birisi varsa açtır 🫶🏻Allah bir avazda kavuştursun
Vildan8891 Ceiydda Rabbim yar ve yardımcınız olsun bi avazda çıkıversin inşallah su gibi kolay olsun bizlere de dua edin inşallah 🤲
Ceiydda Slay1 çok sagol canimm ben zaten artık 39+3 olmuştum valla gücüm kalmamıştı ama işte yine de keşke kendi sancim başlasaydı suyu azalınca doktor bekletmedi senin daha güzel olur inşallah canım