saggglikci 7+3 haftadayım abiden gelen bir karın ağrısı be sonrasında kanamam oldu. Hemen doktora gittik kalp atışı var, kanama alanı görüldü. Şimdi dinleniyorum ama çok korkuyorum ilk gebeliğim. Daha önce yaşayan var mı
Egemom07 saggglikci 7. Hafta benimde oldu hatta 2 tane parça düşürdüm düşük sanmıştım kanama alanı vardı. 14 haftaya kadar yattım progestan kullandım. 19 haftadayım şuan.
Sun23 saggglikci benimde kanamam olmuştu. Hiçbirşey yokken ne karın ağrısı ne bisey. Sabah uykumdan kalkıp tuvalete gitmiştim ve felaket bi kanama boşalmıştı. Hemen doktora gittik kalp atısı vs yerindeydi. Banada bir süre yatış verildi ve hiçbirşey olmadı. Şuan 37. Haftanın içindeyiz. İçinizi ferah tutun lütfen rabbim bebeğinizi size bağışlasın. En önemli şey beslenme ve dinlenmek dikkat edin çok
3_bebelianne saggglikci Çok iyi yapmışsınız ilaç yada iğne ile kontrol altına alınır allahın izni ile benim 9haftada oğlumda kan geldi hemen doktora gittim progestana başladık şuan 26aylık allahım büyük sende bol bol dua et ilaçlarını kullan geçer
Kukoss Dun yasadim canim tup bebek oldugu icin kan sulandiricilarimi kesti progestan igne verdi serum takildi dunde
Seymaaa05 6 ıncı haftada gecesinde benim de karnım ağrıdı akşamında kanamam oldu hastaneye gittim kanama alanı vardı baya büyük ve kese kaymıştı 2 gun yatışım oldu sonra 14 uncu haftaya kadar hep yattım ve progestan kullandım çok şükür geçti 35+4 üm şu an korkma canım inşallah seninkinde geçicidir 🙏
saggglikci Seymaaa05 Sürekli dinlendiniz mi hiç iş yapmadan. Ben hemşireyim ne kadar ayrıntı biliyorsam o kadar korkuyorum her riskten ve sadece 6 gün rapor aldım. Çok yoğun nöbetlerim var böyle bir yoğunlukta bu süreci nasıl atlatacağım bilmiyorum. Çok stresliyim
Kukoss saggglikci insallah ben pek yatmamistim kanama olunca dort gun yat ve bu dort gun kalcadan 2 ampul progestan yapip yatiyorum kn sulandiriciyi kestik suanlik
Seymaaa05 saggglikci Ben çalışmıyorum canım annemde kaldım baya uzun bi süre hatta 14 uncu haftaya kadar yattım ama 14 de de gittiğimde plesenta aşağıda kanama yapabilir dedi doktorum onun yukarı çıkmasını da bekledim 21 e kadar yattım diyebilirim sonra kendi evime geldim .Ama stres yapmamaya çalış
miniminibebek saggglikci benım kanamam olduğunda kadın doğum bana rapor vermedi ertesi gün kanaman olmazsa git çalış dedi şaka gibi gidip başka Dr Dan rica ve minnetle zorla bi ay aldım bebeği riske atmak istemedim sizde alabiliyorsanız başka bi Dr Dan alın :( stres yapmamanız gerek ağır iş vs yapmayın işe gitmek zorunda kalırsanız ayakta durmamaya çalışın ve gün içinde mutlaka yarım saat ayaklarınızı yukarı kaldırın ve evde sıcak duşa girmeyin giriyorsanız en fazla 20 dk içinde ılık su altında yıkanın Dr um en başından beri böyle devam ettirdi bana bende hemşireyim çok zor biliyorum ama ..inşallah bi şey olmaz sağlıkla gebeliğinizin devamı gelir
orhismommmmmm saggglikci Allah yardımcın olsun benimde kanamam oldu bende kalkmadan yattım yemek fln da yapmadım
Ahsenaysun Kukoss kanamaniz devam ediyor mu benimde aynı doktorum kan sulandırıcıyi kesti merak ettim sizi
Kukoss Ahsenaysun durdu canim dun ped takibi yaptilar kahveye döndu bugunde sildikce idrarla kalan cikiyo gibi pecete koyuyorum gelmiyo cizgi gibi nadiren oluyo kalcadan progestani vurdum bugunde iki gun daha var
Ahsenaysun Hepinize geçmiş olsun arkadaşlar malesef bende aynı durumdayim kalp atışını duydum bugün ama içimi rahatlatamiyorum akıntı şeklinde açık pembe geliyo