Kizlar doğumu gaziantepte yapicam Allah izin verirse önerdiğiniz uygun fiyatli fotoğrafçılar var mi doğum için fiyat aralığı ne bilgisi olan var mi ??
    Aslannnn yaaa çok mutlu oldum 😍😍😍 maşşallah Allah sağ salim kavuştursun inşallah çok güzel bi duygu 😍😍
      Papatyali sagol canim cok teşekkür ederim rabbim nasip etti sonunda inşallah kucagima almakta nasip olur ☺💖💞
      Papatyali canim bu arada sen Gaziantepteydin bende nisanda gelicem annemin yanina muhtemelen doguma kadar orda kalicam eşim askere gidecek bayram falan giriyor araya . Kontrollerime orda devam edicem ama hangi hastane iyi hangi doktor iyi hic bir fikrim yok anka ve deva düşündüm iyi soylemediler senin bir fikrin var mi muayenesi cok yüksek olsun istemiyirum bide bayan doktor tercihim ☺☺☺❤
        14 gün sonra
        Aslannnn ben dr kontrollerime defalife Arif denize gittim muayene ücretleri 70tlydi 38.haftamda Anka ya Yasemin hanıma gittim Doğumuza orada yaptım kesinlikle Yasemin hanımı tavsiye ederim çok ilgili ve sevecen fiyatlarda uygun 😍🥰
          Aslannnn bende deva da benim minnoş tatlı dilli. Normal doğuma yönelik olan emine hanıma gitmenizi tavsiye ederim. Ben çok memnunum arkadaşlarımda gidiyor çok memnunuz.. 😊😊
            4 gün sonra
            Aslannnn SSK varsa 40 50 tl gibi bişey di bence uygun çok pişman oldum ben başından beri gitmediğime. Hem çok ilgili hem Güleryüz’le hem Doğuma girdi ve bana destek oldu. yakınmışta zaten bi git dene derim memnun kalırsın inşallah 🥰
              2 ay sonra
              2 ay sonra

Aslannnn ya canım benim ben hamileyken seni hep görüyodum inşAllah hamile kalır diyodum şimdi gördüm hamileymişsin çok şükür sağlıkla kucağına al inşAllah bende doğurdum 😊