Ksnmera 3_bebelianne kesinlikle bebeği gösteriyor sözde bana görüntü kalitesi berbat bişey anlamıyorum burnu nerde ağzı herse kafası nerde
NNewbabyy Ksnmera Benimde 2 yaş kızım var çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor oluyor sürekli biseyleri planlamadan hastaneye gidemiyorum normal muayene değil detaylı bi tik daha uzun sürdüğü için onu götüremem birde, umarım bir çözüm bulursunuz sizde
Ksnmera NNewbabyy inşaAllah gerçekten çok zor bırakıp gidince aklım onda kalıyor bu sefer ister istemez hareket dönemi hiç durmuyor o yüzden uzak bir hastaneye gidemem
Biyiklikedi Ksnmera İnşAllah en yakın zamanda öğrenirsiniz. Bende isim düşünüyorum da, eşim dur daha bakarız diyor 😅 ilki de kız olduğu için çok alışveriş ihtiyacımız yok şükür hemen hemen herşeyimiz var.
erikarpuz Ksnmera 15+5 olduğumda söyledi bana devlet ayrıca özele de gidiyordum o 14. haftamda söylememişti bile bence başka bir doktora daha gidin
miniminibebek Ksnmera biz ilk devlette öğrendik 13. Haftada direk erkek dedi Doktor hatta baya şakalaştık iyi birine denk gelmek önemli 🥹
Aacemianne Ksnmera devlete randevum vardı ve doktor baya ilgiliydi. Bebek uyuduğu için mi göremediniz cinsiyeti dedim. Ultrason cihazı çok eski görüntü net değil ondan emin olamıyorum yoksa bebek uyanık dedi. Yine cinsiyeti öğrenemedik sonuçta ama biz daha 16.haftadayız detaylıya bir ay var
ABusraaaa Ksnmera pozisyonu düzgün değildir bu yüzden net birşey soylemiyorlardir. Ben 2 gebeligimde de devlette 13 yada 14. Haftalarda mi ne öğrendiydim
ABusraaaa Ksnmera demekki net göremiyor tahminleri vardır elbet ama yanilirsada yarın çıkıp bana siz şöyle dediniz lafını duymamak için soylemiyorlardir. Sonuçta şu bı gercek ki araştırma hastanesi hariç diğer devlet hastanelerinin cihazları çok kötü
2bebelianne Ksnmera bir ay özele git öğren devlet hastanesi öyle maalesef 12 de tahimde bulundu bana 16 da netleşir dedi