Ksnmera Anneyim2626 aynı durum ne hevesle gittim dualarla sağlıklı olsun rabbim dedim yeterki sandım ki cinsiyet bellidir artık ama yine yok
Visneli1so-s Ksnmera bende sormamıştım o haftada hatta sormadan doktorun tahmin yapmasına çok şaşırmıştım
Ksnmera Visneli1so-s bana da ilk bebeğimde sormadan doktor cimcime geliyor demişti bunda bişey demiyorlar
3_bebelianne Ksnmera ben özelde 11.haftada öğrendim devletede gidiyorum rutin testler vesaire özelde çok masraf diye ikisinede dönüşümlü gidiyorum devlette hiç ses çıkarmadım 31haftaya girdim en son 29 haftada gittim pozisyon belli değil eliyle kapatıyor arkası dönük diyor🤣😂 allah devlete düşürmesin test ve süreç bitti artık gitmeyeceğim
Ksnmera 3_bebelianne o kadar doğru söyledin ki tebrik ediyorum anca işleri test kan aldırmak yasa idrar başka bişey yok doktora bebek nasıl cinsiyet ne dedim mi sanki ölüyolat ağızlarını açmıyorlar
Nilayy95 limonlucheesecakee yazık halbuki görüyorum burada ne çok anne olmak isteyen var ve insanlar cinsiyet beğenmiyor 😞
limonlucheesecakee Nilayy95 evet bende uzulmusum duyduğumda . Hamile olduğunu öğrenip bebeği istemeyenler felan gördüm burda Halbuki dukretmliyiz bebek isteyip olmayanlar insanlar var
Ftrhn Ksnmera haklısın canım .ama çok merak ediyorsan bekleyemem dersen 1 defalık gidebilirsin illa takipli olmana gerek yok
NNewbabyy Ksnmera oo baya varmış arası, çok geçe bırakmamak gerekiyor randevu bulunmuyor bilginiz olsun 🌸
Ksnmera NNewbabyy benim şansım sanırım bide bebeğim var 2 yaşında onu da bırakamam uzak o yol benim için az mesafe olsa neyse ama uzak
Ksnmera Biyiklikedi bende ona kızıyorum biliyim en azından ona göre ufak tefek şeyleri alırım ismini düşünürüm ama yok hepsi kaç doktor değiştim gözükmüyor diyorlar şaka gibi
Biyiklikedi Ksnmera İnşAllah en yakın zamanda öğrenirsiniz. Bende isim düşünüyorum da, eşim dur daha bakarız diyor 😅 ilki de kız olduğu için çok alışveriş ihtiyacımız yok şükür hemen hemen herşeyimiz var.
Ksnmera Fffyza23 bana da öksür dedi öksürdüm döndü tamam dedi sonra yok daha belli değil kesin bişey yok dedi
3_bebelianne Ksnmera Bana gebelik şekeri var galiba dedi hafta iki hafta önde dedi🤣😂başka hastalarada aynılarını saydı ben gerçekten güvenmiyorum ultrason cihazları zaten kötü
NNewbabyy Ksnmera Benimde 2 yaş kızım var çok iyi anlıyorum gerçekten çok zor oluyor sürekli biseyleri planlamadan hastaneye gidemiyorum normal muayene değil detaylı bi tik daha uzun sürdüğü için onu götüremem birde, umarım bir çözüm bulursunuz sizde
Ksnmera 3_bebelianne kesinlikle bebeği gösteriyor sözde bana görüntü kalitesi berbat bişey anlamıyorum burnu nerde ağzı herse kafası nerde