sevaldqn1 Beni bu sefer erkenden doğurtup burdan atarmısınız rica etsem bir kez daha 40lı hafta görmek istemiyorum da🥹 aynııı olanlar varmııı hangimiz önce dogurcaz 🤣
arwen1 sevaldqn1 36+2 de benden. Tam 38 e girince doğurcam diye manifestledim. Sık sık evrene mesaj gönderiyorum.😄
keyfimin-kahyasi-misin sevaldqn1 Yani bilemedim benim oğlanlar inatcinin babas olunca 🤣senin kızlarda sen gibi inatcilarsa zor 😬
keyfimin-kahyasi-misin arwen1 bahdhshsb ben çok yaptım onu ama 43 40+5 doğurdum ikisininde 🤣🤣iki hafta etkiledi dndndn
Kanatahatice1 sevaldqn1 36 dayım bende doktor 38+5 te sezeryan yapalım alalım dedi 😊 normal doğumdan yanaydim ama doktorum sezeryan konusunda baya ısrarcı yoksa bende 40 lari beklerdim oğluşumla 😂
sevaldqn1 Kanatahatice1 aşkımmm eğer kendine güveniyorsan başka doktora niye gitmiyorsun normal doğum kadar güzel birşey yok eğer sağlık sorunun yoksa😍
Pinnar7 Benim de hâlâ dönmeyen bebekten ötürü sezeryan muhabbeti geçiyor 38 diye ama beklemek istiyor muyum emin değilim zaten daha 34 üz 🥲🥲
sevaldqn1 Pinnar7 kuşum her an dönebilir belkiii acele etme bak ben ilk doğumumu 40+4de yaptım benimkide 40dan sonra döndü kanala yerleşti
ZEYNEPPARS_LN Queenhera sağlıkla büyüsün inşallah bebişiniz 36+5 im bende bebişiniz kaç kilo doğdu küvezde kaldı mı
Elmasekeri1 sevaldqn1 bende 35+3 pazartesi kontrol vardı Perşembe tekrar kontrol var suyumuz az sınırlarda her an doğurabilirim🤣
keyfimin-kahyasi-misin sevaldqn1 ben ve ilk bebem ikizler 😂😂hiç anlasamiyoruz İkimizde çok tutarssiz olunca snssj
Kanatahatice1 sevaldqn1 kendime güvenim var kuzum ama ben başarısız tüp Bebek denediğim için doktor vajinal doğuma riskli olur dedi şu anki gebeliğim normal yolla oldu o yüzden hem tedavi görmüşsün hem normal olmuş riske atmayalım sezeryanla alalım dedi