Oglanannesi 18 haftalık hamileyim ama şu uykum hiç geçmedi bıraksalar 24 saat yatacam çok skldm ama elimde değil uyuyup kalıyorum evde dışarda heryerde😁
Seelinimo Oglanannesi bende öyleyim ve azalmakla birlikte hala devam ediyor24 haftalıgız. Bazıları 2. Trimesterda geçiyor demişti demek ki kişiye göre değişiyor.
Ftshkn Oglanannesi bende ayni sekildeyim 18. Haftadayim kiz bebisim.belki sizinde o sekildeyse cinsiyet etkiliyor diyebiliriz 😅
Oglanannesi Zeszy benimde 3 oğlum var bu seferki bebek kız diyor doktor diğerlerinde hiç böyle olmadım ama bu hamilelikte hep uyuyorum kız dedi doktor ama o kadar heyecanlıyım ki doğunca inanicam kızım olacağına 🤲
Seelinimo Oglanannesi değerlerinizi kontrol ediyorlardır. ben normal diye biliyorum ama yine de doktorunuza gittiğinizde sorarsınız bir şey yapılabilir mi diye
sendekimsinnn Oglanannesi bende hamileliğimin başından beri öyleyim sirekli uyumak istiyorum ve başımı yerden kaldıramıyodum şuan 15 haftalık olduk biraz daha iyiyim yeni yeni ama yinede uykum çok geliyo 12 haftalıkken randevuda doktor % 70 erkwk dedi
saniss02 12 haftalık hamileyim hastalandım halsizlik iştahsızlık boğaz ağrısı var. Hiçbişey yiyemiyorum bebeğim acaba bundan etkileniyormudur iyimidir 😒
Oglanannesi Meral_63 bende hamileliğim başladığından beri böyle böyleyim bugün kontrolüm var doktora sorucam
minegkaya 33.haftadan bildiriyorum nası başladıysa öyle devam bebişlerimiz doğunca uykumuz açılır herhalde :D
Oglanannesi minegkaya gercektenmi ben hamileliğim basladi böyle uyku şuan 18 haftaligim hala azalacagina cogaldi
Oglanannesi Ftshkn bende 16 daykrn kız dedi bugün konrolum var yine sorucam ama bu uyku her neydeydense hayatla bağlantımi kopardı nerdeyse
Meral_63 Oglanannesi bende birazdan evden çıkacam belim çok ağrıyor yataktan çıkamıyorum BİSYE mi oldu diye korkuyorum 🥲
Oglanannesi 3_bebelianne valla normalde ben uykuyu pek sevmem ama tadinida cikaramiyorum ki hayatla bağlantım kopmuş birde üstüne ne evi temizlemek ne yemek yapmak içimden hiç gelmiyor 😁
anneoluyorum1212 Oglanannesi ben de 18 haftalık hamileyim bende de aşırı halsizlik oluyor öyle bir anda yemekten sonra falan azıcık iş yapsam yatasım geliyor 😅
Oglanannesi anneoluyorum1212 ben 7/24 uyusam doymam yüzümü yikiyorum ayakta durmaya çalışıyorum ama boş hicbisey fayda etmiyor