Mucizem2131 koza08 estrofem üç tü altı defa kullanıyorum ikişer beraber alıyorum dört duphaston iki fitil
koza08 Mucizem2131 estrofemi genelde kalp atışını duyunca kesiyorlar. Bu ilaçlar ishal yapacak ilaçlar değil pek ama üşüttün mü acaba
Mucizem2131 koza08 kustum rahatladım biraz ilk defa kustum hayırlı olsun benim için . ama bişey yiyemiyor insan . benim geçen kanamam oldu ya bide lekelenmeler varya o yüzden doktor üçten altı ya çıkardı . hepsini 10. haftada bırak dedi
Cambardak__ Mucizem2131 bende öyleyim özellikle sabahları kusuyorum bir haftadır var bende bu kusma elim ayağım kalkmıyor mutfağa giremiyorum bile
koza08 Mucizem2131 benim 7-8.haftalar çok ağır geçmişti hiç bir şey yiyemiyordum yediğim çıkıyordu. Zaten normalde halsizlik oluyor iyice kötü olmuştum. İnşallah siz daha rahat atlatırsınız.
Mucizem2131 Cambardak__ ilk defa kustum bugün . bide ishalim var . normal mi ishal . sabah kayısı yedim iki tane . öyle sürekli bı ishal değil afedersin sıvı değil ama karnında guruldamalari var ishalin midem hala kotu
koza08 Cambardak__ en garantisi o oluyor. Maddi açıdan biraz daha maliyetli ama ikili tarama yanıltıp insanda stres yaptırıyor. Fetal daha garanti.
Mucizem2131 koza08 benimde yarından sonra tam 7 halftalik oluyoruz . başladı yani bulantilarim vardı ama geçiyordu bu hafta ağır geçiyor . insaAllah kolay güzel geçer hepimiz icin
Cambardak__ koza08 evet ama bende garanti olsun istiyorum fetal dna yaptırmak istiyorum ortalama 15 bin civarı galiba
Cambardak__ Mucizem2131 bu hafta benimde o kadar agir ki bugun kaynamış patates üstüne tuz döküp yedim o biraz içimi tuttu canim sanada tavsiye ederim
koza08 Cambardak__ evet genelde o fiyat. Ben 13,5’a yaptırdım ama etraftan çoğunlukla 15e duydum. İstanbulda değilsin dimi?
Mucizem2131 Cambardak__ bende domatessoydum doğradım tuz döküp yedim . sabah beş altıdan başlıyor taaa ikindiye kadar bişey de yiyemiyorum midem de çok kötü üstüne bide ilacalar