Mucizem2131 Cambardak__ maşallah ya bak bu arada benim bebiş sol altta seninki sağ üstte . acaba cinsiyeti belirliyor muu geçen görmüştüm hatırlamıyorum sağ üst ve altta olması erkek miydi acaba
Cambardak__ Mucizem2131 hic bilmiyorum canim karından bakıldı bide bencede ultrason tutuşuna gore degisiyordur
koza08 Mucizem2131 benim bildiğim kadarıyla doktorun ultrason aletinin yönüne göre de değişiyor. Benim daha önceki gebeliğimde ilk baktığında bebek üstte görünüyordu. Sonrakilerde aşağıda. Cihaz yönü demişti ama bilmiyorum cinsiyetle alakasını.
koza08 Mucizem2131 benim de hep transferden sonra içime kız doğmuştu. İlk kez böyle hissettim ve kız çıktı 🥰
Cambardak__ koza08 benim içime kız doğuyor ama eşim kesin erkek olucak diyo söylediğim birkaç kişide hep erkek bence diyor 😅
Mucizem2131 koza08 maşallah ya ne güzel kaçıncı haftada öğrendin . ay artık sabahın köründe daha uyurken mide bulantım tutuyor nasıl kötü oldum çok farklı biseymis yaa bulantilar
koza08 Mucizem2131 biz 12.haftada fetal dna yaptırdık. Cinsiyet de belli oluyor sonuçlarda. Mide bulantısını ben baya ağır geçirdim hala da oluyor arada. Prilam dr vae bulantı için çok kötü olursan yazdır doktoruna.
Mucizem2131 @koza08 @Cambardak__ dün duştan mi bilmiyorum sürekli üşüyorum midem zaten çok bulanıyor bide kahve akıntım bugün bı tık arttı gibi . sorun mu var acaba napayim
Cambardak__ Mucizem2131 mide bulantısı ve kusma zaten tansiyonu düşüren şeyler canim tansiyon düşüncede insan üşümeye başlar, bunlar birbirini takip eden seyler duşla alakası yoktur sen rahat ol, akıntıda benimde birkaç gun kahverengi gelmişti sonra duruyor
koza08 Mucizem2131 akıntı bazen fazla bazen daha az geliyor. Ayakta kalma bol su iç. Yine de bu aralar çok sık duşa girme girersen de hızlı ve ılık yıkan.