Fffyza23 Ben hiç görmedim hamilelikle ilgili ama 1 yıl önce çok tatlı bir erkek bebeğim olduğunu gördüm. Üzerine güneş vuruyordu. Güzelliğine aşık oluyordum. Birkaç ay önce de kucağımda bir bebek gördüm yüzünü görmedim ama kız olduğunu biliyordum. Şu an 13 haftalığım henüz cinsiyetini öğrenmedim. Acaba hangi rüya doğru? 😅
Ciciii Fffyza23 rabbim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsin kız erkek bir önemi yok ama insan merak ediyo anneler hisleri güçlü olurmuş şuan sizin hangisini hissettiğiniz önemli 😂😂🩷🩷
bdlakbrn Ciciii ben test yapmadan üç gün önce hamile olduğumu, çok rahat bir şekilde doğum yaptığımı ve tombiş sarı çok güzel bi erkek bebek doğurduğumu görmüştüm, şimdi 15 haftalık gebeyim ve erkek bebiş bekliyoruz hakkımızda hayırlısı olsun 😅🙏🏻🧿
Fffyza23 Ciciii Evet sırf merak yoksa ikisine de çok mutlu olacağım ❤️ Hiçbir fikrim yok desem ikisine de %50yim 😅
Nrns Bende normalde gördüğüm rüyaları uyandığımda hatırlamam. Bir de çok rüya görmem. Ama hamile olduğumu bilmeden önce bir gün rüyamda cinsiyet partisi yaptığımı gördüm ve pembe renk çıkıyordu. Sonraki gün yine bi rüya gördüm cinsiyeti kız olan bi köpeğimi bir yerde unutuyordum ve bana getirdiklerinde tamamlandım diye seviniyordum. Kalktım ve bence ben hamileyim dedim. Test yaptım pozitif. Şimdi 15.haftadayım ve kızım oluyor 🥲🩷
Bktbg ilaydagkk1 evet ocak ayında düşüğüm var ondada rüyamda direkt test görmüştüm cinsiyeti falan gösteriyordu 🥹 ama kaybettik maalesef şimdi tekrar hamileyim 3 aylık burda anlattığım rüyaları güvercin vs üst üste aynı hafta içinde gördüm 🥹💖
ilaydagkk1 Bktbg bende ocak ayında kimyasal yaşadım o ayda rüya sık sık görüyorum gibi hatırlıyorummbirde bu ay 1 hafta içerisinde 4 5 rüya gördüm ve hepsi gerçekçi detaylı ve akılda kalıcı rüyalar inşallah bende hamileyimdir
Buse4161 Ciciii ben rüyamda yavru bir kedi gördüm ona kocaman sarılıyordum içimde yüksek bir annelik duygusu belirmişti kedi çok tatlıydı sonra anlamına baktım haneye yeni bir bireyin katılması diyordu. 2 gün sonra da hamile olduğumu öğrendim 🥹
Birhayalimvr Ciciii kafaya cok taktigin seyler ruyaya giriyor canim sadece bu konuyla alakali degil yani
mavi123_ Ciciii ben dün gece rüyada arkadaşımın hamilelik haberini aldığımı gördüm ve sabah test yaptım ve kendimin hamile olduğumu anladım 😂