Derya146 Ben düşük yaptığım bebeğimde görmüştüm Ablam hamileymiş doğuma goturuyoruz ama ben doğuruyordum sabah kalkıp test yaptım pozitif çıktı
dalyaluna35 Hamile kalmadan 1 hafta kadar önce rüyamda gördüm hatta kiz bebegim olacak diye emin uyandım ve 1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim, henüz 8+3üm cinsiyet kısmı rüyamla tutacak mı merak ediyorum tabi ki öncelikle sağlıklı olması 😌
Ciciii dalyaluna35 Raabim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin ❤️ Sağlıklı olsun eli ayağı düzgün olsun rabbim gönlünden geçen hangisiyse onu versin ❤️❤️❤️
Bktbg ilaydagkk1 evet ocak ayında düşüğüm var ondada rüyamda direkt test görmüştüm cinsiyeti falan gösteriyordu 🥹 ama kaybettik maalesef şimdi tekrar hamileyim 3 aylık burda anlattığım rüyaları güvercin vs üst üste aynı hafta içinde gördüm 🥹💖
ilaydagkk1 Ciciii geçen hafta 4 rüya gmrdüm hepsinide en ince detayına hatırlayacak kadar bende normalde rğya hatırlamakta zorlanırım bugün sağlık ocağında kan vericem ve benimkilerde detaylı ve oldukça gerçekciydi yaşamışım gibi
ug_fa-3diplomalianne Ciciii ben gördüm de bu şekilde değil daha çok böyle işaret verici rüyalardı ben güvercin falan görmüştüm haber alıcam diyodum ama ne haberi olduğunu bilmiyodum üçü de beklemediğim anda olduğu için anlamamıştım eşim de üçünde de rüya gördü ve öğrendiğimiz an ben biliyodum rüyasını gördüm demişti
Ciciii ug_fa-3diplomalianne İşte bazen malum oluyo ve cidden bazı rüyalar haberci oluyo birazda kalp temizliğinden bence ya eğer ki bi insanın kalbi temizse o insana malum oluyo buna inanıyorum
Ciciii Slmcnmyeniben çok heycanlı ya normalde bu kadar gerçekçi değildi ama bu sefer uyandığımda test aradım o kadar gerçek gibiydiki
Ciciii Ayseguls_baby Demekki sizede maluum olmuuşş çok güzel bi duydudur eminim o çift çizgiyi görmek ❤️
dalyaluna35 Ciciii amin cok tesekkur ederim hamile olan herkes sağlıklı ve hayırlı bir gebelik geçirip sağlıkla evlatlarını kucağına alsın insallah, evlat sahibi olmak icin uğraşan herkes de hayırlısıyla bu güzel haberi alsın 🙏🌸💕
ug_fa-3diplomalianne Ciciii kesinlikle ya ben gördüğüm rüyalara çok dikkat ederim az çok yorumlayadabiliyorum genelde bi rüya gördüysem mutlaka onunla ilgili bişey oluyo gerçekten
Ciciii Dicle47 Raabim sağlıklı sıhatli kucağınıza almayı nasip etsinn lütfen bizede dua edin bizde en yakın zamanda anne olalım 🌸🩷🩵
Ilkesmomy Ciciii Ben hariç herkes görmüştü hamile olduğumu cinsiyet bile söylüyorlar ben kist olduğu için gitmiştim dr a kan alımca sasırdım boşu boşuna kan alıyorlar zaten deyildir kesin dedim akşama beta 700 küsür cıkınca Şokunu yaşadım yani diyeceğim o ki ne rüyalarda ne de hisler de hiç ama hiç görmedim😂
Cicilininkini Ciciii ben tuyamda kadın doguma gitmiştim adet düzensizliklerim için sürekli gecikme yasıyorum son aylarda cünkü 7 10gün arası neyse doktor bi baktı kese gördü şimdi kadın dogum jinekolojiye randevum var çıkcam birazdan reglim bu ara da 😀 piskolojik olabiliyor yani