Bmelekkk Merhaba hanımlar, hareketleri 10 günden fazladir hissediyorum ama bugün çoğunlukla aşağıda hissediyorum tam vjna üstü gibi normal midir acaba, arada yukarda hareket ediyor ama çoğunlukla aşağıda
Selim_Alparslan Bmelekkk bende öyleyim canım 22+2 haftaligiz. Vajinama vuruyor dediğin gibi genelde vajinamda ama ara ara gobek deligimin altında da oluyor. Şuan küçükler ve yerleride hayli bol canım rahat rahat geziyorlar iste korkma ben doktoruma sordum sorun yok dedi🌸
Bmelekkk Selim_Alparslan ayy çok şükür teşekkür ederim cevap için ,ilk defa bugün sürekli kasıklarımda ve vjnaya doğru hissedince korktum, şu an oturuyorum mesela kasıklarımda kipirdiyor
Selim_Alparslan Zeynepkarip evet maşallah kuzum benimde vajinam Cook rahatsiz enfeksiyon da var bebekte vurunca wcde sabahliyorum🤣
Selim_Alparslan Bmelekkk al bendede o kadar çok rahatsız ediyor vallahi 🥹 sanki cikacak altımdan 🤣 erkek mi seninkide kuzu?
Selim_Alparslan Bmelekkk Özellikle ayakta cok durduğum zaman mahvediyor beni o gün boyunca hep kasiklarda oluyor 😵💫
Bmelekkk Selim_Alparslan yok kız, bende korktum bugün acaba kanala vs girdi de bişey mi olacak diye aklım çıktı, cevabınız bir nebze rahatlattı daha da içime sinmezse dr a giderim.yarin yada Çarşamba
Selim_Alparslan Bmelekkk kuzum sende sor bir için rahatlasın ben her gittiğimde soruyorum ama normal daha yukarı cikacak diyor artık banada normal geliyor korkmuyorum ama sadece gerçekten çok rahatsız ediyor ya
Bmelekkk Selim_Alparslan inşallah 🤲 9 yılın ardından tüp bebek ile hamileyim öyle olunca korkuyorum bişey olacak diye, sekreterin numarası kalmıştı önceki msjlardan yarın bı yazıp soracağım durumu
Selim_Alparslan Bmelekkk Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kuzucum gozun aydın cok sevindim 🥹