Rosegul bu ay babada aşılama işlemi yapılacaktı 3 senelik süreçte gebelik elde edilemediği için doktor bana direkt gonal f verdi ve az kalsın ohss oluyordum birden çok yumurtam olgunlaşmıştı ama ona rağmen bana hiç bir işlem yapmadı tedaviyi durdurdu ve ilişkiyi yasakladı eğer yumurtlama görüyorsan doktora bunu bildir ben bildirdim ama hem femara verdi hem gonal f reglinin 3 günü tedaviye başlıyorsun sana ilaç yazıyor reçete ediyor 5 gün boyunca bi ilacı kullanıyorsun iğne verirse onu hergün kullanıyorsun istenilen boyuta ve kaliteye ulaşılana kadar sonra zaten çatlatma iğnesi için sana saat vericek o saatte iğneni yapıcaksın eşin için cinsel pehriz isteyecek en fazla 3 günlük ki kaliteli spermler oluşması adına daha sonra beraber gidiyorsunuz eşin androloji bölümünde örnek veriyor onlara yıkama işlemi yapıyorlar sayılar düşer ama bu seni ürkütmesin çnkü sağlıklı olanlar seçiliyor sonra çok ince bir kateterle tüplere yakın olan yere bırakıyorlar bi 15 ila 40 dk seni yatırıyorlar sonra eve yolluyorlar duş yok ilk gün ve ertesi gün sanırım doktorum bana böyle anlatmıştı .hiç bir işlem yapılmadı bana ama ben çok sorup araştırmıştım