Ertkn 28 haftadayım bebeğim 830 gram sizlerde olan varmı nasıl kilo alacak bebeğim büyüyecek lütfen bana yardımcı olun
Aysenur222 Sedanyn Ertkn arkadaşın tüm dediklerini yapın bide vitaminlerini arttırmıştır zaten doktor onlarıda düzenli kullanın
gezentianne Ertkn Öğünlerden sonra sola yatın sürekli.Kan akışı hızlanır bebege oksijen daha fazla gider bol bol sola uzanın
3_bebelianne Ertkn İlaçlarla alakası yok ama beslenmene dikkat et kaşar peyniri muz avakado tavuk kırmızı et mercimek tahin helvası tüketin bol bol
Burcak61 Ertkn muz kaşar peyniri meyve sebze bol tüketin ben oğlumu 32 hafta da 2350 grm doğurmuştum beslenmeye dikkat ediyordum şu an da ediyorum şimdilik sata göre olan haftamdan ilerde gidiyor ceviz fındık süt düzenli tüketin gebelik şekeriniz yoksa günde 2 muz yiyin
Sedanyn Protein ağırlıklı beslenin. Kaşar , yumurta, muz , avakado bol bol yiyin. Tavuk ve kırmızı et . Nohut, kuru fasülye , yeşil mercimek bunları da tüketin inşallah kilo alır
Ertkn Sedanyn Aysenur222 Sedanyn Teşekkür ederim kızlar çok korkuyorum benim yüzümden oldu düzgün beslenemediğim için kendimi çok suçlu hissediyorum inşaALLAH düzelir
Sedanyn Evet vitaminler de önemli bence ben 28 haftalıkken her şey yolundaydı 1-2 hafta ilaçlarımı kullanamdım 31 de gittiğimde 2 hafta gelişim geriliği çıktı proteine ağırlık verdim ilaçlarımı düzenli kullandım 10 gün sonra gittiğimde şükür gerilik 1 haftaya düştü ama benim suyumda az bu da sebep olabiliyormuş geriliğe o yüzden elinizden geldiğince beslenmenize dikkat edin ilaçlarınızı da düzenli alın
3_bebelianne Ertkn ceviz nohut bulgur pilavı vesairede faydalı canım düzelir kilo alınır sıkıntı yapma
Burcak61 07-humeyra 4 gün kan şekeri düşüklüğünden girdi çünkü zorunlu Sezeryan olduğundan akşamdan yeme içme kesmişlerdi sabah da bebek beş dakika da doğmuştu ben ameliyattan 3 saatte çıktım çocuk açlıktan kan şekeri düştü hep emzirdim ama sürekli emzirdim en son zaten ben emziriyorum diyip alıp çıktım
Paronayanne Ertkn canım 31.haftada suyum geldi bebeğim o zaman 1700grdı. Hastaneye yattım doktor bu süreçte bol bol muz ye dedi . Sabah öğle akşam muz yedim 12 gün sonra doğum yaptım 2200 gr doğdu . Baya kilo almıştı . Muz aşırı hızlı kilo aldırıyor. Gelinimiz muzu baya abartmışıtı 37.haftada 4500 kg doğdu bebişimiz
07-humeyra Burcak61 iyimis masallah bende korkuyorum erken dogarsa diye o yuzden sordum ama sizin demekki cigerleride gelismis kiloda almis
Burcak61 07-humeyra 2 doz ciğer geliştirici vurdular 24 saat ara ile sonra da doğuma aldılar 3. Gün o yüzden sıkıntı yaşamadık çok şükür
tomrisinaannesi Ertkn benim de 30. Haftada 2 hafta geri dediler önemli olan arasının açmaması ben her gün 2 bardak süt muz blendır yapıp içiyordum doktorun söylediği gibi de öyle küçük falan doğmadı 3 kilo 550 gram 46.5cm doğdu şu an 4. Aya giricez 3.ay kontrolünde 7 kilo olmuştu bile bebeğim korkmayın zayıf doğsa dahi doğduklarında çok iyi toparlıyorlar önemli olan arası açmasın + organlarda bi gerilik olmasın