Duruli55 Kızlar acil sezeryan ile doğurdum şuan oğluşum kucağımda ikimizde iyiyiz zorlu ama güzel bir süreçti geride kalan arkadaşlara başarılar ❤️❤️😍
fafatara Duruli55 hayırlı olsun, mutlu, huzurlu, sağlıklı günleriniz olsun🤲🏼 kaç kilo doğdu acaba? Benimde erken doğum riskim var 33. Haftadayım. 35’de gelmeye karar verirse artık durdurmam dedi doktor. 2 kiloyuz şuan çok şükür ama endişeliyim:(
Minikprensinannesiiiii Duruli55 ay bende aynı hafta günde doğum yapmıştım şimdi 6 aylık oldu oğlum biraz erken zayıf olduğu için zorluk oluyor ama hemen gelişiyor lar allah analı babalı büyütsün inşallah canım kaç kg doğdu benim ki 2500 doğdu
arinmommy Sağlıkla büyütün🌸 sakıncası yoksa erken olmasının sebebini öğrenebilir miyim 🤍bende 34+3teyim
Duruli55 arinmommy idrar yaptıktan sonra sancım oluyordu 10-15 dk süren idrar yolu enfeksiyonu için ilaç verdiler banamısın demedi sancılarım arttı regli sancısının yoğunu anlam veremiyordum sonra tanı konuldu sol böbrekte genişleme aşırı olmuş genelde sağda olur solda nadir görülür dedi dr katater takılması lazım ilaçta alamıyoruz dayanamazsın bu ağrıya bebekte etkilenir erken doğum riskin olur böbrek tehlikesi olur sana böbrek her zaman lazım benim düşüncem kadın doğumcun ile görüş günü erkene alın bebek kilosu falan iyiyse dedi bunu diyen üroloji sonra kendi doğum doktoruma gittim oda baktı dedi hemen hazırlan acil bebeği alalım böbrek değerin 5 olmuş öyle ortak karar verildi alındı bebeğim 2.900 doğdu boyu 50 cm haftasına göre çok iyi doğdu şükür ciğer geliştirici yada küveze gerek duyulmadı 2 gece kaldım spinal oldum
Aaabbbsssddff Sağlıkla büyüsün bebişiniz haftanız küçük ya kilo olarak kaç doğdu acaba bir de küvez süreciniz oldu mu bende 34 haftadayım ikizlere o yüzden biraz tedirginim
Duruli55 Aaabbbsssddff küveze gerek duyulmadı 2.900 doğdu canım çok şükür endişelenme hiç umarım sende sağlıkla alırsın kucağına 🥰❤️
arinmommy Duruli55 maşallah haftasına göre iyi doğmuş evet. İnşallah siz de sağlığınıza kavuşursunuz kısa zamanda çokça sevgiler 🌸
Aaabbbsssddff ozgurrce yaaa aramızda 1 gün varmış naptınız hazırlıklar bitti mi gün aldınız mı doğum için
ozgurrce Aaabbbsssddff yarın alacağız çok heyecanlı ve bitik durumdayım fiziksel olarak 🫠 hazırlıklar çok şükür bitti sayılır ama tamamen hazır değil sizde durumlar nedir 😇
ozgurrce Yonca59 Allah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 doğum ne zaman belli mi hazırlıklarınız bitti mi 😇
h_h_momss ozgurrce benimde ikiz 34+1, gün alınca yazar mısınız, bende 34+4 de kontrole gidicem gün sorucam doktora,hiç nst’ye girdiniz mi ben henüz girmedim çok soru sordum ama😂
Aaabbbsssddff ozgurrce bizimde yarın kontrolümüz son kontrolde planlayalım demiştik ama bakalım ne der doktorumuz hazırlıklar konusunda da benimde alacağım her şey hazır sadece kıyafetlerini yıkayıp ütülemek kaldı sonrasında da çanta hazırlamak kafamda oturttum ama biraz geçe bıraktım sanki bu hafta onları da tamamlarım inşallah benimde bir gün çok ağırım bir gün iyiyim gün sayıyorum tek isteğim sağlıkla küvez süreci olmadan kucağımıza almak