GirlandBoy_Mom Leontiine 31+3 üm yarın Gidicem uçakla yolculuk yapacağım onun için tam bilgi almak için gidicem 🥰
Leontiine senaaaaaaaaaa hiç bilmiyorum ki biz daha 7 haftalığız 🥹 Çikolata falan yiyince hareket eder diyenler vardı ama ne kadar doğru bilmem. Bilen arkadaşlarımız yanıtlar umarım. 🤍
Leontiine coldekiserap bende öyleee gerçekten öğrendiğim günden beri evham ister istemez yapıyorum ve bende özlüyorum. Kendimi rahatlatmak içinde hep dua okuyorum. Başka tavsiyesi olan varsa seve seve dinleriz 🥰
Nc34 Leontiine ben 🥳🥳🥳 37+3 olarak gidicem bakalım önceden ayı zor ederdim şuan haftalık gidiyorum yinede yetmiyor 😂❤️
MadameTussauds Leontiine 8 oldum bugün ve hersey yolunda cok sükür kalp atisinida gördük elhamdüllilah 🥰
Hayatmavii16 35+3 olarak yarın hem sonuc gösterme nts ve gün konusu konuşma hemde 2 gündür çekmiş olduğum felaket diş ağrısı içim cekilebilir yazısı almak umuduyla sabahı beklicem 🙏💐🫶😢
buse2507 Leontiine Benimmmmmm🥳🥳🥳 bugün tam 17 haftalık olduk ilk defa pıt pıt damar atar gibi hissettim hareketlerini😍😍😍