Kubra001111 Kızlar grip oldum boğazım ağrıyor gözlerim yanıyor ne yapabilirim hamilelikten sonra bağışıklık düşer mi benim ki zaten düşüktü yani hemen hasta oluyorum zor atlatıyorum
Beyzadrs Kubra001111 ben de hamilelikte iki kez grip oldum o kadar çok su içtim ki resmen oyle attım midem kaldırırsa bol su iç. İshal için de soda en iyisi tansiyonu kontrol ederek. Çok gecmiş olsunm
TAkilicci Kubra001111 geçmiş olsun bende 1 haftadır hastaydım bir şekilde geçti ama bugün boğazlarım çok acıyordu mecburen bir tane parol aldım sabah öksürük burun tıkanıklığını bir şekilde geçiştiriyorum ama boğazlarım acıdığında su bile içemiyorum beslenemiyorum daha çok düşmeyeyim diye aldım ilaç
Kubra001111 SuEr_Tu1512 ya bende de dünden beri var boğazım da ağrıyor sabahta afedersiniz ishal ve kusma napicaz boyleei🥹🥹🥹
Miniginannesiiii1111 SuEr_Tu1512 merhaba bende grip oldum 21+1 ne yapabilirim acaba parol alabilirsin dedi doktorum kullanıyorum ama çorba yaptım içtim bol su tüketiyorum sizinki kaç günde geçmişti acaba
Kubra001111 Kanatdilara bende de var bademcikler sisiyo bence yutkunmada da zorluk var salep yapacağım birazdan
SuEr_Tu1512 Kubra001111 Hiç bilmiyorum bende de öksürük, boğaz ağrısı, grip var bakalım nasıl geçecek 🤦♀️
Kanatdilara Kubra001111 salepi duymamışdımda ballı süt içiorum ben bıde 1 yemek kasıgı kadar pekmez yutuorum 15 dakka falan su ıcmeden yada onceden ıcıp ole yutuorum oksurukde kalmadı sukur bogaz agrımda hafıfledı
Kubra001111 Beyzadrs şimdilik midemi zorlayamıyorum sabah kustuğum için birazdan salep yaparım yanında sodayla içerim ayy cidden heleki hamilelikte bu durum 2 kat zor
Kubra001111 TAkilicci burun tıkanıklığına doktorum deniz suyu spreyi yazmıştı mecbura kalınca kullandım hala da duruyo burnum kapanırsa onu kullanırım bende
Selim_Alparslan Kubra001111 Malesef bitmiyor hastalıklar kuzum dikkat et toplu yerlere girmemeye çalış ben öyleyim malesef 5 aydır eve kapandım hiçbir yere gidemiyorum rutin yürüyüş haricinde 🥲
Kubra001111 Selim_Alparslan bende bir yere gitmiyorum aileler hariç onlar da fazla kalabalık değil soğuk aldım bu havada
Pink29 Kubra001111 merhaba ben de olmuştum ılk haftalarda malum ilaç alamadım bol portakal suyu bol bol portakal yedım ıhlamur bır de buhar yaptım bıraz