nuraymommy Benimde 26 bugün ayıptır söylemesi tavuk pilav yapmıştım yiyemeden çıkardım erken diye düşünüyorum böyle belirtiler için ama midem de feci sancılanıyor arada da kasıklarıma ağrı giriyor olabilir mi sizce
HMKK61 Nesli664066 benim de bat 26 üç dört gün önce aşırı akıntım oldu sonra da iki gün özellikle geceleri çok fazla adet sancısı çektim ped bile taktım acaba adet mi olacağım diye bacağıma kadar ağrı yayıldı bir de iki gecedir sürekli uyanıyorum anlayamadım hiç böyle olmazdı yarın bi test alıp denemeyi düşünüyorum
Seyda16 Nur8893 benimde o tarihlere yakın canım bi kahverengi akıntım oldu sadece başka bi belirti yok bakalım hayırlısı olsun 🌸
Melommm Sarkac yaa bende dün aksam rüyamda düşük yaptığımı gördüm bebekte bildigin büyüktü yanı eli kolu cıkmıs yüzü de anlayacak kadar belirginlesmiş haldeydi acaba ne anlama geliyor rüya lardan anlayan varmıdır
Sarkac Melommm en iyisi cnm hayra yoralım rüyaların tersi çıkar inşallah sağlıklı doğumun olur demektir
Seyda16 Nur8893 inşallah canım hepimizin gönlüne göre versin Rabbim 🌸🩷 evet ben de öyle düşündüm ama bekliycem artık 🥰
Pofidik123_ Kızlar bat 21 az önce öylesine bi kaset test yaptım güvenilir güzel bir marka sizinlede paylaşıyorum şimdi ben görmek istediğim için mi görüyorum bilmiyorum sizde bi bakarmısınız
Pofidik123_ Hiranur_2180 test güvendiğim bi marka ilk hamileliğimide bununla öğrenmiştim ama kaset test olduğu için yine de adet öncesi bi inanasım gelmiyo
Melommm Sarkac hamile değilim maalesef istiyoruz ama 8 aydır olmadı rabbimin Bi bildigi var o yönden içim rahat
fehuvenus Bat 28. Bende artık heyecandan çok korku var. Tarihe baktım geliyo yine bol ağlamalı test günü dedim içimden😔 1 sene oldu yoruldum artık her ay tek çizgili teste bakıp üzülmekten. İple çekmiyorum sanırım. Allahım bekleyen hepimizi güldürsün🙏
Pofidik123_ fehuvenus canım sana bişey diyim mi ben nasip olursa 2.gebeliğim olucak bu testlerim pozitif adette olmadım İnan bana çok düşünüp kafaya taktığın zaman olmuyo ben bu ay resmen beklemiyordum imkansız ya olmaz diyodum ama tutmuş
ozgerbas Nur8893 benım bat 28 dün test yaptım  ama ne olur bilmiyorum bugun kan vericem