Merryy_48 Kızlar selam benim testime de bakabilir misiniz 5. Gün tek embriyo transferi oldu bugun 5. Günüm sizce var mı  https://share.icloud.com/photos/068fHVCqaZaJJ0NCyErkANZzw
Merryy_48 Nur8893 evet hemen çıktı sabah ilk idrarımla yaptım dünde yapmıştım gözümle görüyordum ama kamerada çıkmıyordu bugun kamerada gözükünce heveslendim 3. Transferim çünkü
Momm2bee Asdfghk mide yanmasi falan oluyor mu sizde ben yumurtlama gunleri degerlendirdim de felaket mide yanmasi basladi ondan 10 gun sonra falan
emine04444 kızlar benim bat 24, bugün aşırı derecede midem bulandı. Ama daha böyle bulantılar için falan çok erken değil mi hamilelik varsa bile
Nesli664066 Benim de 26 bel agrım kasık agrım çok adetim yaklastı diye mi böyle yoksa var mı bişeyler bilemedim
HMKK61 Nesli664066 benim de bat 26 üç dört gün önce aşırı akıntım oldu sonra da iki gün özellikle geceleri çok fazla adet sancısı çektim ped bile taktım acaba adet mi olacağım diye bacağıma kadar ağrı yayıldı bir de iki gecedir sürekli uyanıyorum anlayamadım hiç böyle olmazdı yarın bi test alıp denemeyi düşünüyorum