mor_menekse1 Yenihayatyeniumut51 kız var yaaa çok silik ama netleşir birkaç güne bnce stres yapma rahat ol insAllah 🤲 sağlıkla tutunacak
Moz Yenihayatyeniumut51 bu sabah da yaptım beyaz çizgi çıktı bence gebelik yok ya birdahaki aya inşallah
Yenihayatyeniumut51 Moz kuzum anca okuyabildim burayı ikinci çizginin yeri beyaz çizgiyse bozuk olabilir test
Moz Yenihayatyeniumut51 erken gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise kırmızı çıktı koyu değil ama yeni çatlama olmuş gibi bir renk normal mi,2 gün önce yoka yakındı.Kafam karışık ve elimde gebelik testi kalmadı ya
Yenihayatyeniumut51 Moz canım Ovulasyon testine güvenme çünkü lh hormonu sürekli dalgalanan bi hormon tabi hamile olanlarda koyu olabilir ama benim de iki ay önce adete yakın koyulaşmıştı ama regl olmuştum senin kaç gün var adetine
Onurbunur Nur8893 benimde 27 bat ama çarşamba erken test yaptım silik çıktı bugün kaset yaptım silikten daha netti gidip kan vereceğim
momtobe__ Nur8893 benim BAT 23.. 1 gün geciktim ve heyecanimi tahmin edemezsiniz.. dün öglen adetmisim gibi hissettim ama olmamisim bugün de bekliyorum 🥲
Moz melly1 yurtdışı sanırım referansları farklı olabilir aslında sormadan önce belirtseniz yanlış yönlendirmeyelim.Sonuç olarak hangi ülkedeyseniz internete sorun referansları neymiş
Moz Yenihayatyeniumut51 aşkım 27 si gösteriyor. oncomed artımed pro vs yaptım ama yok ahajf ne kaldı geriye hee bide eczaneden dandik bi şey daha almıştım.2 k harcadım testlere ya gereksiz