Ilgaz01 Hilaysn teşekkür ederim rabbim sizede nasip etsin birdaha test yapmaktan korkuyordum elim titreye titreye yaptım ne çok istiyormusum bugün anladim
Yenihayatyeniumut51 Moz mor_menekse1 Ilgaz01 Momm2bee Hilaysn Edmr97 Kızlar bakar mısınız az önce Days Comfort diye erken gebelik testi yaptım tam 2.dkda çıktı nasıl bu test kullanan var mı görebiliyor musunuz
Yenihayatyeniumut51 Ilgaz01 Canım ciddi misin inanayım mı ya ben rüyadamıyım hayal mi görüyorum sanki bişe olacak da ben yine adet olacam gibi hissediyorum o kadar olumsuza alıştım ki dua edin nolur😔
Moz Yenihayatyeniumut51 bu sabah da yaptım beyaz çizgi çıktı bence gebelik yok ya birdahaki aya inşallah
Moz Yenihayatyeniumut51 inşallah sağlıklı bir gebeliğim olur ya silik çıkması da beni korkutuyor geçenki de silikti beta düzensizdi fazlaca korkum var
Moz Yenihayatyeniumut51 erken gebelik testi negatif çıktı ovulasyon testi ise kırmızı çıktı koyu değil ama yeni çatlama olmuş gibi bir renk normal mi,2 gün önce yoka yakındı.Kafam karışık ve elimde gebelik testi kalmadı ya