son iki gündür vajinada kaşıntı oluyor cok zorlaniyorum neden oldygundan bir fikrim yok ama acaip kaşınıyor kentimi zor tutuyorum :(((
    Seymakayaoglu, başlığı vajinada kaşıntı hamileliginde olan varmi :( olarak değiştirdi.
    Seymakayaoglu bende de var 1 2 gündür doktor mantardır dedi 1 tane tek kullanımluk fitil verdi cNım tabi bende beyaz katı şekilde akıntı da geliyordu kaşınmayla birlikte
    Seymakayaoglu bende de var ara ara artıyor bazen tamamen geçiyor. Sirkeli su ile sildim o iyi geldi her wc den sonra
    Seymakayaoglu bende de vardı dr um 1 e 5 oranında şirkete su sirke 1 kaşık vs düşünürsek oturabiliriz suda bekleyebiliriz demişti gayet iyi geldi
    Bende de olmuştu çok kötü bişey gerçekten. 3 tane antibiyotik iğnesi kullanmıştım öyle geçmişti
    Seymakayaoglu dayanalicak gibi değil ki uyanmayın doktorunuza da söyleyin sirkeli suyla da silin. Soğuk su da ferahlatır .
    Seymakayaoglu bende de oldu sağlık ocağına gittim. Travazol diye deri kremi verdi. Bikaç kere sürünce iyi geldi. Yine arada olursa sürüyorum. Islak kalmadan da kaynaklanıyor. Kadınız sonuçta sürekli akıntımız geliyor. Peçete koyuyorum ben sürekli çamaşıra bulaşmasın diye. Ve her wc ye girdiğimde değiştiriyorum peçeteyi. İnce koyarsam parçalanıyor ve o peçete parçaları da kaşındırıyor bazen
    Seymakayaoglu bendede vardı canm mantarmiş dedi doktorum fitil kullandım krem kullandım 1 hafta ara verdm yine çıktı 😏 sürekli kremini kullanıyorm ihmal etme doktoruna gözük gcms olsn
    Seymakayaoglu canım bende de çok oluyor doktorum travazol verdi kullandım hemen etkisini gösterdi eczaneden Al sür birde akşam uyumadan önce sür sabaha birşeyin kalmaz ben ara ara halen kullanıyorum
    Seymakayaoglu ben de sirke ile taharatlanıyorm durulamadan kuruluyor iyice ve arkadan travazol kremi heryerine sürüyorum günlük koyup üstüne kalın peçete koyuyorum müthiş iyi geliyor aylardır çekiyorum çözüm bu 💪🏽🙏🙏🙏🤗🤗🤗🤗😎😎😎
    Kaşıntı ve süt kesiği gibi akıntı olursa mantar oluyormus ve eğer baştan fitil ile tedavi edilmezse ileride enfeksiyona neden olup Allah korusun zar delinmesine sebep oluyormus yani erken doğuma. İlk 3 ayımda başımda geldi doktorum aynen bu şekilde söyledi. Kaşıntı ve akıntı rengi hamilelikte önemlidir demişti. O yüzden doktorunuza görünmeniz de fayda var diye düşünüyorum
    Seymakayaoglu aynen benim ilk gebeliğimde de olmuştu ve çok fazlaydı eşimedee bulaşmıştı birlikte olurken eşin korunsun canım kadınların halleri işte gece uykularımdan uyandırır beni
    @Hkk iyice tedirgin oldum şimDi ayni seyleri yasiyorum canm ya bir an once doktora gitmem lazim tsk ederim tavsiyen icin 🤗
    @Hkk utandigindan gidemedim ama kesin gitcrm bide alttan bakar diye gitmek istemedim :(
    • Hkk bunu yanıtladı.