Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bende öyle hissettim erkekler biraz çılgın oluyor çünkü. Yıl olmus 2025 hala cinsiyet yanılgısııııııı
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 hayırlısı olsun inşallah 😇 harbiden amaa kii özel hastane erken söyler yanılma olmaz falan diyorlar alakası yokmuş.
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 fetal dna yapmadık 23 ile 25 arası dediler fiyatlar yuh dedim ya 😀😀😀 ama çok inatcı bebeğim olacak 😀😀😀
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi ay alakası yok isim vermek istemiyorum da acıbadem bakırköyde yanıldı doktor yani kızımda. 2022de 2000 tl muayne ücreti veriyordum kıytırık bi detaylıda öğrendim kız oldugunu
Nurellaaaaaaa1212 3_bebelianne ben de şaşırıyorum işte yıl olmus kaç nasıl oluyor diyorum. Kızımı 2022de doğurdum o zaman yanılmıstı doktor baya geç kız oldugunu öğrendim
3_bebelianne Nurellaaaaaaa1212 çok fazla var zaten değişti diyen burada ya net görmeden söylüyor kimi doktor anlamadım bende üçüncü kız deniyor birisi demiş bir postta kızdı hep doğumda oğlan doğdu korktum bende 😄
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 gerçekten de alakası yokk özeli devleti yanıldı mi yanılıyor 🤣 bugun arkadaşımın da kız dedikleri bebenin oğlan olduğunu öğrenince iyice işkillendim🤣🤣
YavruKurtveAnnesi 3_bebelianne 2020 de kızıma detaylıya kadar oğlan dediler, sonra detaylı daa kız dediler🤣
3_bebelianne YavruKurtveAnnesi birisi kız dendi hep doğumda oğlan oldu demişti 😄korktum onu görünce sağlık öncelikli ama hazırlık birazda cinsiyete odaklı oluyor ister istemez
YavruKurtveAnnesi 3_bebelianne yani insan şoka uğruyor, tabi evladın kızı erkeği olmaz doğunca canımızdan çok seviyoruz ama işteee😇😂
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 kız 5 günde pipi çıktı daha ne olsun ahshahsha zirve bende bence 😂😂 boş bacak arasını sana da atmıştım ahahahah şimdi dolu
Mor-kelebek Rusapolat nasıl oldu o canım ya benimde kız dediler 16. Haftada değişmez dimi insan ona göre kıyafet almak istiyor kaçıncı haftada netleşti senin 😇
Ceylankumsal1- Nurellaaaaaaa1212 13te kız dedi doktor. Sonraki tüm kontrollerde acil devlet özel hepsi erkek dedi🤷🏼♀️
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 ayrıca bu saatten sonra bi daha kız derlerse ortalığı ateşe veriririm 😂😂 ne bu travesti mi çocuk sırt pırt cinsiyet değişsin ahahahaha
Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat ya var ya bana da erkek derse eşim söverim valla diyor o kadar net konusup sonra da alısveriş yapmayın dedi şüpheleniyoruz ldldşdşdş
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bende bugün arkadasımdan aldım erkek dediler kız cıktı doğru söyledin güvenmeseydim keske dikkatli ol yazmıs kskdldld