Nurellaaaaaaa1212 Arkadaşım patır patır cinsiyetlerin değişme haberleri geliyor @Rusapolat @Hizliveofkeli @Ssozdmr zaten doktor kız dediğinde istesem de öyle hissetmiyorum dedim beni korkutuyorsunuz 😂 var mı 13lerde kız denip erkek bebek cıkan baskaaaa
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 o nasıl bişey be 😀😀😀 durustanda anlıyor bazı doktor bence ona göre tahminde bulunmuştur :)
Ilkesmomy Nurellaaaaaaa1212 cidden ya bu aralar ben de ona denk geliyorum sürekli sürekli cinsiyet değişikliği galiba en iyisi 16’da baktırmak😵💫😵💫
3_bebelianne Nurellaaaaaaa1212 Benim çevremde yada benim hiç cinsiyet değişmedi çok şaşırıyorum bu şekilde post görünce erken haftalarda dahi belli olmuşluğu var doktor nasıl sürekli bir erkek sonra kız der ilginç üç gebeliğimdede 11.haftalarda cinsiyet bilindi ve değişmedi
Deletedmom_808 Nurellaaaaaaa1212 kız bende varım 😄 haftaya gitcem bakalım inşallah net öğrenirim bu sefer
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 zatenn bu sefer de tahminli konuşursa abii bırak birakkk doğuma ne kaldi diycemm o zman öğrenirim benn😂😂
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 bakk bu kadar haftalık olduk daha doğru düzgün usg fotosu yokk, deli gibi oynakk ya sırtı dönük ya eli ayağı sıkı sıkı kapalı bebeler de tuhaff bacım, ilk çocuğum kız, o kadar düzgün fotoları var kiii
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 niye ki kız o zaman bende yandım erkekse erkektir değilse beklemedeyiz 10 gün 😀😀
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 annem de ilk defa bugün seninki hiç kız gebeliği değil yaa dedi🤣 Allah içimi benden iyi biliyor bir de oğlum olsun isterim, nasip eli ayağı düzgün olsun sağlıklı olsun da içimden gecen de belli🤣🤣
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bende öyle hissettim erkekler biraz çılgın oluyor çünkü. Yıl olmus 2025 hala cinsiyet yanılgısııııııı
Nurellaaaaaaa1212 3_bebelianne ben de şaşırıyorum işte yıl olmus kaç nasıl oluyor diyorum. Kızımı 2022de doğurdum o zaman yanılmıstı doktor baya geç kız oldugunu öğrendim
YavruKurtveAnnesi 3_bebelianne 2020 de kızıma detaylıya kadar oğlan dediler, sonra detaylı daa kız dediler🤣