Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat birileri bana bilemedin mi demişti 😂😂😂😂😂 ya abi nasıl iptal net dememiş miydi bu doktor şok içindeyim herkesin cinsiyet değişiyor bir ben kaldım değişmeyen yaaaaaa
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 kız Ahshahdhahsh şokumu anlatamam sana. Resmen pipisini gözümüze soktu 😂 s1 haftada pipisi çıktı. Seninki de çıkabilir ajdhajdjd dikkat et
Nurellaaaaaaa1212 Rusapolat ya şaka gibi olaylar okuyorum 😂 herkesin cinsiyeti değişti ya. Bizim jenerasyon cok farklı oldu ya şoktayım
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 jsjsjsjsjsj kankaaaa arkadaşıma daa kız demişti doktor, detaylıya girmiş erkekk geliyor🤣🤣🤣 ultrasonlar virüslendi mi nolduuuu
Rusapolat Nurellaaaaaaa1212 vallahi bende anlam veremedim E yoktu pipisi attım da bacak arasını bugün pipisi var resmen 😂
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi ya cinsiyeti öğrenmeye gittiğimde kapıda bi gebiş de kız dedi ama erkek cıktı bizimki de falan demişti doktora da güvenemiyorum alısveriş yapmayın dedi pflfpfşfpfl
Yenibirannee Nurellaaaaaaa1212 bir sen bir ben kaldık değişmeyen bacımsu hahaha bakalım haftaya bende gidicem 😂😂😂 16 haftalık olcam devlete gidicem
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi istemiyom abi kıza alıstırdım kendimi 😂 kocam sus söyleme sürekli kız ne güzel 40 kere söylüyosun olucak sonunda diyor dklfflfl
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi bak varya instagramda falan da hep karsıma cıkıyor böyle videolar 😂 şakacı kızım şakacı oglum falan diye
YavruKurtveAnnesi Nurellaaaaaaa1212 Allah gönlünden geçeni nasip etsin çiçeğim dee sen biraz daha bekle bence 🤣 kontrol ne zaman
Nealakayahu Rusapolat yaaaa o neymiş öyle 😅 sağlıkla kucağına al oğluşunu Rabbim bu görüntüyü bana da nasip eder inşlh çok tatlı 😅😅
reyhan03K Rusapolat canım benim de bacak arası görüntüsü var Perşembe günü öğreneceğim bı baksan 
Nurellaaaaaaa1212 Yenibirannee bende haziranın 8inde gidicem ama erkene cekebilirim böyle durumlar gördükce kdldlflfş
Nurellaaaaaaa1212 YavruKurtveAnnesi ya doktoruma cok güveniyorum genel olarak yanılırsa cok güvenimi kırar doktor değiştiririm uğraşamam boşver kdlflf