Eslem2112 Mehlika_ hiç sormA bacımsu kaçtır alışverişe çıkalım dedim hep bahaneler üretti dün ablası aradı koş koşa gitti
Eslem2112 penbe_karisi amin sağol bacımsu allah sana tez vakitte sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah 🥰
Mehlika_ penbe_karisi ay bizim senle yumurtlama çatlama aynıydı sonra sen durmadın yumurtlamaya devam ettin 😂😂
Mehlika_ penbe_karisi ben bugğn kan verdim negatif 🥺 onada dertliyim biraz çok umutluydum nşye tutmadı ay 😂
Eslem2112 Mehlika_ ablama kurban ol dedi ve çok kırgınım ablasıda ev taşıdığmda yardım etmeyi geç aramadı bile
Eslem2112 Hiç gel demedi eve gelince söyledim kaçtır söyleidm benimde eksikliklerim vr çıkalım die ne dese beğinirsin
penbe_karisi Mehlika_ ayy kıyamam canm erken kan vermişsin biraz bekleseydin teste görüp ben testte net koyuluk görmeyene kadar kan vermiyorum ♥️birdahaki ayyyy canmm
Mehlika_ Eslem2112 ay ben bile sinir oldum o nasıl bir laftır ya o kim ki sen ona kurban olasın. Valla kimseye de kurban olma teksin biriciksin kendi değerinin her zaman farkında ol