Cananne24 limonlucheesecakee 5 ci gebeligim 1 tane oglum hayatta cok sukurbsuan 19 haftalik erkek bebek bekliyorm insaallah hayirlisiyla sona gelirim bu sefer
limonlucheesecakee Busra2013 normlde eşime gözümü bile dvirmen ben ama bu aralar bana niye b*Ka bakar gibi bakiyn diye vallaha bilinsisz yani hormanlardandir diyrm 😁😁😁😁
Busra2013 limonlucheesecakee haha ona sukret kiz ben 7.24 olucem edicem dusuncesindeyim bosverdim kocayi😂😂
annesininincitanesi limonlucheesecakee Ben 16+1deyim bebişim kız bu ilk gebeliğim 💓🌸 Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin kızlar, hepimizin evladına sağlıklı ömürler versin 🙏🏻🙏🏻
limonlucheesecakee annesininincitanesi aminnnn aminnn inşallah sağlıkla gelsin prenses valla bende heyecanlıyım cinsiyeti çok merak ediyorum 😊
Fffyza23 İlk gebeliğim 13. Haftamdayım bugün fetal DNA için kan verdim henüz cinsiyeti bilmiyorum çok merak ediyorum 😅
Fffyza23 limonlucheesecakee Amin sağolun. Ben ikili teste girmedim hiç direkt bunu yaptırmak istedim doktorum da bu şekilde önerdi
Zeynepkarip limonlucheesecakee bugün 18 haftalık olduk mide yanması ve bol tekmelerle hayata devam ediyoruz😂💕