Selim_Alparslan limonlucheesecakee ikinci erkek bebeğime 22+2 haftalık hamileyim cok şükür rabbime 2 erkek annesi olmak nasip etti 😇🌸
miroscumm limonlucheesecakee alinda yuksek kiloyla hamile kalinca daha az kilo aliniyormus. Biraz dikkat etsek az alsak dogumdan sonra aldiklarimiz gider zaten inşallah 😂😂
limonlucheesecakee miroscumm ay inşallah inşallah ilk hamillgm çok rahtti kilo aldm sonra veremedim kaldı öle
limonlucheesecakee ikibebelianne-M cocukl var ev var bide yaşımız ilerliyor onunda ağırlığı var galiba
ikibebelianne-M limonlucheesecakee kesinlikle 28 yaş hamileliği ile 33 yaş hamileliği aynı gitmiyor ev işlerine çamaşır ve yemek dışında pek girmiyorum ama oğlum kendi başına yetiyor zaten 😊
DogaLina_ limonlucheesecakee 5.5 yasinda bir kizim var 🤗 12+6 hamileyim 🌸 buda yuksek ihtimalle kiz. Ilk hamileligime gore daha zor geciyo 😭
limonlucheesecakee DogaLina_ ne güzel iki bacı genellikle ikiknci hamillik hep zor deniliyor acaba yasimizla fialnmi alakalı .
DogaLina_ limonlucheesecakee tabi bir suru etken var. Ilk cocugumu dogurdugumda 30 yasindaydim simdi 36. Ilk cocugumda zayif hamile kalmistim simdj kilolu. Ilk cocugumda sigarayi komple kesebilmistim bunda kesemedim. Bir suru sebepte var aslinda
limonlucheesecakee ikibebelianne-M çok haklism zor geçer 😊 ama Rabbim yolluklar göstermesin buna şükür 😊