Rusapolat limonlucheesecakee 14. Haftadayım kız bildiğim bebem pipisiyle bugün sürpriz yaptı sağolsun 😂😂😂
Huzurluanne05 limonlucheesecakee Rabbim bagişlasın inşallah benim de 3.cü gebeliğim 38+5 bekliyorum bakalım
limonlucheesecakee Edizhr yaa masallh 3baci olacaklar ne guzl heo istemidimdir bir kız kardeşim olsaydı diye
GirlandBoy_Mom limonlucheesecakee evet arkadaş gibi büyüyecekler Rabbim herkese nasip etsin inşallah😊
limonlucheesecakee Merve_kucuk masallh sağlıkla al kucağına inşallah. Benimde 5yasnda bir oğlum var bunuda erkk hissediyorum bkalim ne diyecek dokte 😊
Birhayalimvr limonlucheesecakee benimde ilk gebelik 1 kaybim var bu gebeligimdede 8. Haftaya girdim lekelenmem oluyor 2 haftadir bende ayni sekilde progestan kullaniyorum uzaniyorum hep korkuyorum birsey olacak diye seninde mi ayni sorun var canim
limonlucheesecakee Birhayalimvr iki gebeligimde i.8.haftamda düşük yaşadım . Suanda aynı risk olduğu için Progestan içiyorum . Sana tavsiyem özel ihtiyaçlar dışında hiç kalkma hep yat dinlen yorma kendini
Birhayalimvr limonlucheesecakee benim kanama alanim yok canim ama nerden geldigini anlamadigimiz pembe leke geliyor oksapar kullaniyorum o yapabilir dediler bende korkufan yatiyorm evdeyim hep
Merve_kucuk limonlucheesecakee sağlıkla al kucağına inşallah Amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım🌸 limonlucheesecakee bunuda erkk hissediyorum bkalim ne diyecek dokte 😊 Rabbim gönlünüze göre versin ☺️
YavruKurtveAnnesi limonlucheesecakee 26 haftalıkkk gebeyimm çok güzel geçiyor çok şükür bir sıkıntı yokk🌸
Esay5060 limonlucheesecakee 37 haftaliğim 4. Sezeryanim olacak 2 oğlum 1 kizim var bi kizim daha olacak herseyi hazir son 10 gün sağlikla gelsin prensesim 🥰
ErsBegAs limonlucheesecakee 27+4üz 🥰 haftaya srtık kıyafetleri yavaş yavaş hallederim 🥰 Erkek bebiş bekliyoruz