limonlucheesecakee Hadi biraz muhabbet edelim nasıl gidiyor hamilelik valla ben 12.haftadaym riskli diye sürekli yatıyorum sıkıntıdan patlıcam😊
KLORAKHANIM limonlucheesecakee yat yat valla fırsatım olsa yerimden kalkmam Gebelik 14+5 cinsiyeti bilmiyoruz bakalım salı gğnü belki öğreniriz 🥲 ilk fıstığım da 25 aylık
KumpirsMom limonlucheesecakee ilk gebelik kız bebek 31. Haftaya girdik içinde durmayan bir yaramaz var doğuma sonn 62 gün biran önce içimde kıpır kıpır olan şeyi canlı canlı izlemek istiyorum 🥹
GirlandBoy_Mom limonlucheesecakee 31+2 yim erkek bebek bekliyoruz 💙16 aylık kızım var zor geçiyor biraz ama çok şükür bu günlerede🥰
limonlucheesecakee Eslem2112 bu bnim 4.gebeligim bir oğlum var 5yasinda iki düşük yaşadım . Suanda peritonoloji takipliyim 😊
limonlucheesecakee KumpirsMom masallh barekallah sağlıkla kucağına al inşallah mucize resmen su yasadiklarimiz 😊
limonlucheesecakee KumpirsMom masallh maşallah az da kalmış ne durumda hazırlıklar 😊sağlıkla kucağına al inşallah
limonlucheesecakee Zeynepow masallah Allah’ım sağlıkla inşallah kucağına almayı nasip etsin düştüklerini.oldu canım benmde 4.gebeligim ama iki düşüğüm var
KumpirsMom limonlucheesecakee bebişin beşiği anakucağı kaldı onlarıda halası hediye alıcak diye bekliyor ısrar etmese kendim çoktan almıştım 🤭😂 çantamız hazır çok şükür 🤲🏻 amin Allah razı olsun hepimiz sağlıkla alalım inşallah ❤️
limonlucheesecakee Seyma0323 masallah. Bende erkk hissediyorum bı oğlum var sağlıkla gelsnler inşallah
As38- İlk gebelik erkek 32+2deyim uykular haram oldu ağrılar arttı ağırlık arttı hazırlıklar tam gaz devam hiç bitmiyor ufak tefek zormuş diyorum
Bayby_Mucizem Hizliveofkeli saglikla kucaklayalim insalh benimde klk gebeligim bizde 14+2 haftaligiz cinsiyetinimizi bilmiyoruz bakalim 2 haziranda randavumiz var
SuEr_Tu1512 limonlucheesecakee 3,5 yaşında oğlum var, ikinciye hamişim 15+5 olduk daha cinsiyeti öğrenemedik🥹