Tubaandbaby seydabal_60 doğuma eşiniz girecek mi , girecekse eğer sizin için daha kolay olur. . ama inanın hemen geçip gidiyor evet sonrası kolay olmuyor ama Allah güç veriyor
obli seydabal_60 hayır hiç acı yok. Spinal yapılırken damar yolu ile aynı acıyı duyuyorsunuz. Ki benim canım tatlıdır inanın dayanılmayacak bir ağrı değil. Sağlıkla kucağınıza alın.
2cocuk2kopek Zeynepcey genel anestezi alırsın kuzum panik atağın varsa zaten . Sabah kadar sakin olmaya çalış kafanı oyalayacak şeyler bul kendine
Cgzz Zeynepcey Bana ilk gosterdıler zaten temas ettırdıler sonrasında carpıntım cok oldu soyledım onları yaptılar
Zeynepcey Lem benımkı yarın 39+2 de alıncak bence bebek içeride ne kalırsa okadar iyi okadar cok gelişir ve kilo alır bekleyebıldıgınız kadar bekleyin
Zeynepcey Selin3434 ben yarın 39+2 yim bence bekleyebıldıgınız kadar bekleyın kılo alsın gelişsin beslensin bebek
Selin3434 Zeynepcey benim plesantadada kireçlenme var 24 haftadan beri bilemiyorum o yüzden diğer bebeklerimde 37 38 haftalarda doğurdum
Tazegelin12 Zeynepcey Doğum anında sakinleştiri yapıyorlar merak etmeyin kafanız birmilyon oluyo 😂 panikten tansiyonum falan çıkmıştı benım sakşnleştiir veriyolar hemen