gunesveguney Zeynepcey ben uyuyarak sakinleşebildim bugün 🥹 Kafa dağıtmak için yürüyüş, temiz hava, müzik, sevilen bir diziyi izlemek, bi aktivite ile meşgul olmak iyi gelip kafa dağıtabilir
Zeynepcey obli onu sordum tavsiye etmeyız cocukla anlarınızı hatırlamayabılırsınız dediler bılemıyorum ki😒
Blueeberryy Zeynepcey zaten 1 dk ttuyolar bebegi yaninizda ugrasmakmi istemiyolar anlamadimki benim yanima koydular resim cektiler sonra aldilar boy kilo olctuler sardilar yukari cikardilar yani
obli Zeynepcey genelde bebek çıktıktan sonra yapıyorlar ve odaya çıkınca kendinize geliyorsunuz diye biliyorum. Bebek çıktıktan sonra anestezi uzmanından isteyebilirsiniz.
Blueeberryy Saglikla gelsin bebisleriniz insallah🤲🏻 biseylerle mesgul olun gece yatarkende dua açın dinleyin spinalde sadece alt kisim uyusuyo bi bakiyosun bebisi cikarmis yanina koymuslar bebisine kavusucaksin o anı düşün😍🥰 yanina kahve al bol su iç ameliyat sonrasi bitter cikolata al eger kompostu yapmadiysan kayisi meyve suyu al icersin hastanede
Zeynepcey Blueeberryy işte o sıkıntı ya kesılırken o an heyecan yaparsam diye düşünüyorum o korkutucu o an panik atağım tutarsa😄
Lem Blueeberryy başka neler yapmamız gerekiyor sakız felan da diyorlar bende bayramda sezaryan olucam korkuyorum
Zeynepcey adatuna sakinleştirici verirsek bebekle olan anılarını hatırlamazsın dediler bilemiyorum herşey cok karışık 😄
adatuna Zeynepcey ay hayır öyle bir şey değil bana birkaç tane yaptılar her şeyi hatırlıyorsun öyle bişi yok
Oznur91_ Zeynepcey bana sakinlestirici verdiler sadece panik atağım gitti o an yoksa her şey hala aklımda bebeğimi gördüğüm o an
Blueeberryy Zeynepcey valla doktor yâda yanindakiler lafa tutuyo ben dua ediyodum orda doktor boyna biseyler soyluyodu 🤣🤣🤣
Lem Selin3434 bende 35+3 kaçta alacaklar sizi sezeryana iki doktorum var biri 38 de alalım diyor diğeri 39 da ikiside çok iyi ama ben kararsızım
Selin3434 Lem ben tam 35+6 günlüğüm 36 haftalık diyebiliriz , doktorlar 38 hafta diyorlar devlet hastanesine gidiyorum bu hafta detaylı konuşmak istiyorum gğn verirler herhalde
Zeynepcey Lem benımkı yarın 39+2 de alıncak bence bebek içeride ne kalırsa okadar iyi okadar cok gelişir ve kilo alır bekleyebıldıgınız kadar bekleyin
Blueeberryy Lem sakizi gaz cikarmak icin yaziyolar ben cignemedim bilmiyodum merdivenleri iki iki cikip indim gaz problemi icin yuruyus yapin bol bol orda emzirme yastigi ben almamistim sizin varsa yaninizda goturun bence karnim cok aciyodu tutamiyodum Bebegi
ikibaloglanannesi Zeynepcey Hiç korkmayın. 2 kere oldum ben ve gerçekten korkulacak bir şey değil. 5 dk içinde bebeğiniz doğuyor ve o anda kalıyorsunuz sadece❣️ Bebeğinizi görunce geçiyor gerçekten. Sağlıkla kavuşun inşallah 🧡
3_bebelianne Zeynepcey Korkmayın siz atlattıktan sonrada bizim sıramız gelecek 😊ee var tabii hafiften bir korku bendede
Zeynepcey Selin3434 ben yarın 39+2 yim bence bekleyebıldıgınız kadar bekleyın kılo alsın gelişsin beslensin bebek