Aylinn06 3nmber evet canım Predictor ama neden ilk testimde bariz pozitif gösterip sonra yok oluyor onu anlamadım yani
yigitinannesiiiii Aylinn06 bence tekrar testlere o akdar para verene kadar gidip kan verin derim şuan pozitifte olsa aceba bozukmu diceksiniz en iyisi kan testi
Aylinn06 Turuncukelebek bilmiyorum canım hevesim çok kırıldı ya çizgi çıkıp sonra yok olması moralimi çok bozdu
3nmber Aylinn06 canım bende predictorle silik çizgiyle öğrendim dediğin gibi oldu kurudukça daha silindi sanki alttan flaş tutunca kalemle çizilmiş gibi belli oluyo hangi teste güvenelim şaşırdık evet umarım vardır 21 haftalık ilerliyorum ben darısı sana🤲🌸
sutlukahve_ Aylinn06 onu bilmiyorum ben hiç kullanmadım ama güvenilir diyorlar awox bulursan onunla dene yarın o baya güvenilir kan verirsin sonrada inşallah doğrudur 🙏🏻
Aylinn06 sutlukahve_ dediğin gibi yapacağım canım yarında o markanın testini alacağım inşallah pozitifi görürüm bende sonra hemen kan veririm 🥲
Aylinn06 Talentedmom yarın başka iyi bir marka alıp deneyeceğim canım şimdi testler de bir tuhaf olmuş artık insanı hayal kırıklığına uğratıyorlar
Aylinn06 3nmber ay bu mesajın beni çok umutlandırdı canım inşallah vardır bende o güzel haberi alırım 🥹🥲♥️
Nuriay Aylinn06 üzülmeyin bence var ama tesdede bi bozukluk var belli ama negativ dir demiyorum inşAllah pozitivdir canım
Talentedmom Aylinn06 ben de ilk yaptığımda hata verdi sonra tekrar 2 tane daha aldım biri yeni biri eski testlerden ilk yaptığımızda çift miydi