Tomrisss01 Papatya_1626 bende de panik bozukluk var aynı durumu yaşıyorum düşündükçe çarpıntı tutuyor nefesim kesiliyor ama inşallah öyle güzel geçer kii tüm korkularımız boşa çıkar🙏🥲
Papatya_1626 Tomrisss01 amiiin canim benim rabbim yardim etsin bize sag salim su gibi bitsin insallah 🥹🥹🤲🤲🤲🤲
6hilal_akin1 Kubrraa52 ben kullanmadan 1 kere cıkartmıştım ama yeterli gelmedi.Ne yemek yiyebilmiştim ne de konuşanilmiştim.Onlarj yiyip içince rahatladım
Kubrraa52 Papatya_1626 kızzz saçmalama tövbe tövbe ne kalp krizi ne tansiyon çıkması zaten ilk başta sakinleştirici veriyolar zaten sana
Papatya_1626 Kubrraa52 ilk oldugu icin onlari bilmiyorum panik atak hastaligi boyle bisey iste hersey dönüyo beynimde cok korkuyorum🥹🥹🥹
kubyus Kubrraa52 hayırlı uğurlu olsun bende büyük ihtimal salı günü sezeryana alınıcam da aklıma biriey takıldı spinal anesteziyle epidural aynı şey mi?
elifmomy Kubrraa52 ben biberon kullanmak istemiyorum ama sütüm gelmezse orda mama falan vermek isterlerse diye biberon almalı mıyım alırsam avent alıcam da onların da numaraları var boşuna para vermek istemiyorum siz ne yapmalıyım
Kubrraa52 elifmomy biberon vermeyin canım mama kaşıkları var e bebekte felan onlardan alın ben biberon olarak lansinoh tercih ettim gayette memnunum
elifmomy Kubrraa52 aşağı doğru dönderdiğinizde kendiliğinden akıyor mu yengem de avent var 5 numarası bile kendiliğinden akmıyor