Kızçelerim selaam doğum yapalı 2 hafta oldu ancak yazabiliyorum suyumun azalması nedeniyle 38+1 de sezeryan oldum 2 mayıs cuma günü hastaneye yatışım yapıldı saat 11.00 de ameliyathaneye götürüldüm giderken hem heyecan hem korku vardı acaba bişi olacakmı diye takii ameliyathaneye girip anestezi ekibiyle tanışasıya kadar o kadar samimilerdiki anlatamam herşeyi bana güzelce anlattılar spiral ı’m nasıl olacagını felan baya rahatlattılar beni spirali taktılar ve hiç korkulcak bişi yok sadece bir huylanma hissi geliyor o kadar korkmayın yani sonra yatırdılar beni o an vücudum uyuşmaya başladı doktorum geldi ve doğum başladı prensesim 11.22 de kucagımdaydı o an tüm dünya durmuştu benim için öyle güzel bir prenseski 😍😍 sonra kontrolleri için yukarı götürdüler benide çıkarttılar ameliyattan 4 saat sonra ilk yürüyüş için kaldırdılar o an benim için çok zordu çok canım acımıştı yürümede ama yapabilcek birşeyim yoktu mecbur yürümek zorundaydım o ilk yürüyüşünden sonraki yürüyüşlerim çok rahattı böyle güzel pozitif geçen doğum hikayem oldu sormak istediğiniz varsa sorun kızlaar 😍🥰