EceEgemen Mehlika_ gebelik Belli olana kadar yaptığın yediğin içtiğin kullandığın ilaç VS sıkıntı yaramaz demişti doktorum bana neticede bilmiyorsun ağrı kesici iğne inde zarar vereceğini sanmam, ağrı çekmek daha çok sıkıntı yaratabilir bence, bilemedim🤷
Mehlika_ EceEgemen krem kullandım canım zaten negatif görünce belimin ağrısını da unuttum 🤦🏻♀️😂 yani şu an uzandım dinleniyorum biraz geçmese son çare iğne yaptırırım
Sinif177 Mehlika_ rabbim tez zamanda güzel haberler almayı nasip etsin. 2 yıl üzerine ( bir kere polip ameliyatı ve bir olumsuz aşılama ile) hamile kaldım. Her şeyin bir vaktinin olduğuna inananlardanım.
Mehlika_ Sinif177 kesinlikle öyle demektir henüz vakti gelmemiş Rabbım sağlıkla isteyen herkese versin
ilaydagkk1 Mehlika_ valla bugün sabah işlerimiz çıktın veremedimmyarına kaldı maşallah maşallah rabbim sağlıkla kabuştursun mucizenle
Farida_Aliyeva_ Mehlika_ adet tarihi 18 di ayın 8 i kannverdm 0.100 çıktı ayın 16 sı bir daha kan verdm 184.2 çıktı bence bekleyin
ilaydagkk1 Mehlika_ bugünnbi belime bıçak bstıyor gibi hissediyorum yığun olarak birde midrm bulanıyor akıntımda vsr ama adet mi bilmiyorum kafam çok karışık
Mehlika_ ilaydagkk1 belimi bende 2 gündür çok yoğun hissettim. İnşallah gebelik belirtisidir e nabızdan kontrol et çıkınca yaz
sutlukahve_ Mehlika_ ayyy darısı bana olsun lütfen ben test yapmamak için cirpiniyorum belirtin neydi