Kelebek27_ Edmr evet yapılması şart değilmiş bunuda öğrenmiş olduk 🥰 o kadar çok çatı muayenesi duydum ki merak ettim bende bu durumu
Kelebek27_ busra05_ benimkide baş aşağı ama kanala inmedi. Bende bunu takıyorum kafaya inse içim rahat etçek
rahatdur_evladim Kelebek27_ sancıyla hastaneye gittim doğuma o sıra baktılar onun öncesinde hiç bakmadılar çatı muayenesi olmadım
Kelebek27_ Phyloo açılmada sancı vs çıkmadan bakılmıyo galiba. Bende oda bakılmadı çünkü nst de çıkmıştı aslında biraz
Phyloo Kelebek27_ sancım hiç olmadı benim öyle 32 de nts ye girdim hep normal denıldı ama açılmayı hep kontrol etti her gittiğimde özel mi seninki de
Kelebek27_ Phyloo özel. O yüzden çok alttan muayene olmuyo diye düşünüyorum bende. Ama açıklığı merak ediyorum yarın 39 Hafta oluyo
[silindi] İnstagramda drsemraozer var onun videolarını izleyin çatı muayenesinin gereksiz olduğunu, doğum başlamadan doğumun ilerleyip ilerlemeyeceğini bilemeyeceklerini , bebeğin doğmasına izin vermeyecek darlıkta bir çatının hiç kimsede olmadığını anlatıyor