Serone Kızlar adetime daha var 7 sinde yumurtlama gördüm şimdi ufak bir lekelenme oldu eşim tutturdu acile gidip kan verelim diye gidiyim mi üzülmekte istemiyorum
Burcukrblt Serone valla canim benimde adetime daha var hatta 5 gun 7 gun feln var benimde griptim ilac icmek istemedim suphem var diye dun kan verdim 5.41 cikmisti bugun tekrardan geldim yine kan verdim sonuc bekliyorim dun doktor var gibi gozukuyor dedi
Rusapolat Serone ben 4 gün varken 54 betayla öğrenmiştim. Şimdi 14 haftalık olduk. İnşallah bebeğin seninledir 🫶🏻
Nuriay Burcukrblt testiniz nasəl çıktı acaba sizde bi umut var gibi yaa mutlaka yuksek çıkar diye umuyorum hayırlısı olsun bende gebelik testim böyle https://mutluresim.com/images/2025/05/19/1vedUV.j
Burcukrblt Serone git bakalim bende hastanede sonuc bekliyorim suan insallah hayirlisu bakalim insallah vardir hakkimizda hayirlisi olsun 🙏
Serone İnş kızlar bide erken yapmamak için test sipariş vermiştim hafif lekelenme umutlandırdı kızımdada çok erken öğrendim zor geçiyor erken öğrenince ama insan duramıyor eşim çok heycanlı
Burcukrblt Zynbnur benim dun verdigimde 5.41 suan verdim sonuc cikti 10.35 ckti gebelik var dedi doktor 1 hafta sonra tekrardan kan ver dedi yine
Serone Mehlika_ dün acayip adet gibi sancılarım vardı bugün hafif lekelenme gördüm ama adet döngüm 35 gün daha 10 gün var
Serone Burcukrblt bende ilkini 5 ile öğrenmiştim maşallah canım bu arada gittiğim doktor acildeki şans eseri kızımı ilk öğrendiğim 7 sene önceki doktora denk geldim