2erkekannesim Bugün 5+2 olduk programa göre sabahtan beri karnım ağrıyor demir ilacı içiyorum iki gündür acaba omu yaptı korktum bişey olur diye sizce bu haftada karın ağrısı normal mi kötü mü
[silindi] 2erkekannesim ay sizinle aynıydık aşağı yukarı zaten bugün bende 5+4 oldum ama ara sıra benim karın ağrım da oluyor dinlenince geçiyor falan:/
2erkekannesim [silindi] ya internetten baya bi araştırdım gebeliğin başlarında vücut metebolizmayı yavaşlatıyormuş oda gaz olarak karın ağrısı yapıyormuş öyle de olabilir bana duş çok iyi geldi
Ysf78 Meral_63 bugün benimde öyleydi, haftamda hemen hemen aynı sizinle sanırım normal bilmiyorum ben çarşmaba doktora gidiyorum soracağım
2erkekannesim Meral_63 benimde öyleydi biraz fazla yoruluyoruz herhalde ya perşembe günü doktorum var bakalım ne diyecek
[silindi] Ysf78 ben sormuştum benimki ağrı yoğun ve sürekli olmadığı sürece sorun yok demişti. Önlem olarak bana progestan başladı.
Meral_63 2erkekannesim çok ağır işte yapmadım amq markete kadar gitim biraz yokuştu da ondan olabilir Urfa’da da hava aşırı sıcak bunalıma giriyorum kafayı yiyecem resmen offf
2erkekannesim Meral_63 benim iki oğlum var bütün gün ev temizliği yemek koşuşturma bahçe derken maalesef çok yoruluyorum sanırım benim birazda ondan ağrıdı doktora gitmişken kalbinide duymak istiyorum o yüzden bekliyorum perşembeyi yoksa yarın giderdim
[silindi] Meral_63 ya haftaya çarşamba gel dedi doktorum 5+4üm bende. Kalp atışı duyarsanız haber verir misiniz🍊
[silindi] Meral_63 benimde karın ağrım olunca korkuyorum bir şey mi oldu diye ya bir şey de anlaşılmıyor ki çok küçük olunca