yabna
yabna ben bahadır bey ne önerdiyse dinledim şeker yüklemesi yaptırdım, onu da baya araştırdım ama öncesinde benim mantığıma yattı. Sonra ikili taramayı yaptık temiz çıkınca devamı yapılmadı, sıkıntı çıksaydı fetal dna da düşünmüştük. Detaylı ultrason için esentepede bir doktora yönlendirdi, onu da orda yaptırdık. Mecburi planlı oldu bizimki, çünkü kızçem gelmedi 40+4 de aldık iyi ki de almışız kakasını yapmış çünkü. Ortalama 35 bin ödemiş sanırım eşim doğuma. Bursa şartlarında ve böyle ilgi ve alakaya karşı çok çok uygun bi meblağ. Spinal epidural oldum ben, yapan kişinin eli çok hafifti. Açılan damar yolu daha çok canımı yaktı öyle söyliyim. Operasyon çok hızlı oluyoe zaten girmem çıkmam 40 dk sürmüş, bahadır bey zaten hep ılımlı ve çok pozitif. Ben doğum çekimi yapmadım hemen ordaki anestezist selfie yaptı bahadır beyle benle, hatta ilk doğum anını video falan çektiler kendileri 🥹 doğum sonrası ebeler ve ilgi alaka da çok güzeldi. Cidden fır döndüler etrafımızda. Çocuk doktoru da defalarca geldi kontrol etti, gece bebeğimin burnu tıkandı hemşireler hemen ilgilendi. İlk çocuğum olduğu için sürece aşırı yabancıydım, ebeler bebeği emzirme konusunda o kadar destek oldular ki… Özellikle Süreyya ebe :) tüm süreç hastane sayesinde aşırı pozitif ilerledi. Hastane zaten çok temiz o noktada da içimiz rahat. Yemekler vs de çok yeterliydi. Bizim için tüm süreç çok pozitif ilerledi. Şöyle ki ben en başından beri bahadır bey takipliydim bu nedenle artık ordaki çalışanlar da tanır oldular ve süreci bizim için hep kolay ilerlettiler.. yine olsa yine tercih edeceğim bir süreçti. Umarım sizin için de en hayırlı ve güzel şekilde ilerler 🌸 not olarak; ben tahlillerimi sağlık ocağında yaptırdım, sonuçlar eğer kontrolüme yetişmediyse de sonuçlarım çıkınca bahadır beye mesaj attım ve sağ olsun gün içerisinde mutlaka ilgilendi ve döndü.