Nuriay Esmerayyyyyy ilişkinin ne zaman olduguna bağlı bu sorunun cevabı yanlız yumurtlama gününüzü bilirseniz ve o zaman ilişki olursa o ilişkiden 12 14 gün sonra oda tam adet zamanına denk geliyor
Nuriay Esmerayyyyyy o zaman en az adetinden 2 gün önce test yapa bilirsin ama çıkmazsa adet geçince tekrar yap çünki herkeste adetden önce görülmez teste
5_erkek_annesi Esmerayyyyyy hayır canım ben Ovulasyon testi yapmıştım geç yumurtladım 23 günü yumurtladım ilişkiden 10 günü reglimin ilk günüydü yaptım çıktı
Esraa00 Esmerayyyyyy geç döllenme duyuyorum burada fazlasıyla İnşallah sağlıkla çabucak olur mutlu haberi verirsin Benim 4 kayıptan sonra ilkim sağlıkla kavuşayım🫠
Meryeminannesi20 Esmerayyyyyy ilk gebelik adet geçilmesi 9. günü İkinci gebelikte adet olmadan bir gün önce Üçüncü gebelik adet gecikmesi 4.gün idrarda negatif 8.gün silik çizgi ile pozitif şuan 32 haftam dayım
Esmerayyyyyy Meryeminannesi20 3 gebelik hepsi birbirinden farklı Sağlıkla kucağına al canım banada dua et🦋🥲
Mariam1 Esmerayyyyyy vala oyile olurdum hep bide nöbetçi eczane gördüm girdim çöpe test atyiordum bakmadan yok diye zaten bi baktım pozitif